Despre noi

Despre Contact Top Service SRL si UnelteDeGradina.ro

- Firma Contact Top Service a fost infiintata in anul 2012, functionand ca un magazin de desfacere si service.

- Ne-am dorit sa oferim produse de calitate si service pentru toti utilizatorii de utilaje, atat persoane fizice cat si juridice.

- Initial am comercializat scule electrice: Makita, Bosch, DWT ,pompe si hidrofoare WasserKonig, aparate de sudura Telwin, Prowled, etc. - Din anul 2013 am devenit distribuitori zonali Ruris, si practic am inceput o noua etapa, aceea de a comercializa si utilaje agricole, lucru     care a inceput sa ne placa, si pe care l-am dezvoltat treptat, ajungand astazi sa oferim clientilor o gama larga de produse din domeniu.

- Astazi avem 3 magazine de desfacere in Pitesti si o locatie pentru service, unde reparam  orice utilaj, indiferent de marca, in limita  pieselor de schimb de pe piata. Suntem service autorizat Ruris, Bronto, Raider, Tricomserv, Giro, Hecht.

- Dintre cele 3 magazine, unul este reprezentanta Ruris, unde comercializam exclusiv utilaje marca Ruris.

- Ruris este un partener de nadejde ,cu care am reusit sa facem lucruri frumoase si sa ne dezvoltam. De asemenea mai avem si alti parteneri cu care vrem sa colaboram pe viitor. Suntem o echipa de oameni tineri, ne dorim  sa avem clienti multumiti care sa ne recomande si altor clienti, si asta cred ca este cheia succesului. Munca noastra din ultimii 5 ani a fost o munca indreptata catre client si catre  nevoile acestuia.

- UnelteDeGradina.ro, magazinul nostru on-line, este un proiect care vine sa adauge plus valoare muncii noastre din ultimii 5 ani. Ne dorim sa oferim gama noastra diversificata de produse cat mai multor clienti, intr-un mod profesionist, in functie de nevoia fiecarui client. Este usor sa vinzi, dar nu este usor sa vinzi in functie de necesitatea fiecaruia. Ceea ce ne dorim noi este sa vindem in mod profesionist, sa vindem in functie de anumite particularitati,  astfel incat clientul final sa fie multumit, sa ne recomande si sa revina ulterior, iar utilajul pe care il achizitioneaza sa-i usureze munca. Suntem indreptati catre client, ne dorim sa-i impartasim din experienta noastra, iar serviciile noastre sa fie de inalta calitate.

- Cu deosebita consideratieEchipa Contact Top Service SRL si UnelteDeGradina.ro