Meniu
Coșul tău

Scuter electric, HECHT COCIS ZERO BLACK, 1500 W

Scuter electric, HECHT COCIS ZERO BLACK, 1500 W
-13 %

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul
Scuter electric, HECHT COCIS ZERO BLACK, 1500 W
6.099 Lei
6.999 Lei
Reducere 900 Lei
  • Disponibilitate: Stoc epuizat
  • Puncte recompensă: 300
  • Garantie: 24-36 luni
Adauga in cos

Scuter electric alimentat cu motor 1500 W fără carbon și omologare pentru funcționarea pe drumuri. Viteza maximă este limitată la 45 km / h, prin urmare poate fi condusă de persoane peste 15 ani cu licență AM.

Motorul este alimentat de o baterie de înaltă calitate a litiului de 60 V / 20 Ah. O baterie complet încărcată are o autonomie de până la 60 km. Bateria este depozitată într-un dulap sub șa, în podea sub picioarele șoferului este un alt dulap, unde puteți așeza opțional oa doua baterie.

Scuterul este cu două locuri, sarcina maximă este de 175 kg. Echipate cu frâne cu disc, roțile sunt echipate cu anvelope tubulare robuste 18 * 9.50.

Ideal atât pentru traficul orașului, cât și pentru distanțe mai scurte în afara orașului, de exemplu, naveta la serviciu sau la școală.

Principalul avantaj al scuterului electric este operarea cu costuri reduse, cu întreținere minimă. Costul pe kilometru este o fracțiune din costul exploatării unui motor cu combustie internă. Puteți ieftini doar cu bicicleta sau pe jos. Motorul electric este liniștit, nu produce fum și are un cuplu mare la turații mici. Scooterul este așadar pornit, ceea ce este util în special în traficul urban.

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent