Categorii Produse
Cos de cumparaturi

RURIS 732ACC, Motocultor RURIS, 8.5 CP, 208 CC, 4 timpi, 83 cm latime lucru, 3 viteze, 3.6 l, benzina, roti cauciuc, rarita, plug, adaptor, dispozitiv scos cartofi, roti metalice, cultivator, set contragreutati 10kg, RURIS

RURIS 732ACC, Motocultor RURIS, 8.5 CP, 208 CC, 4 timpi, 83 cm latime lucru, 3 viteze, 3.6 l, benzina, roti cauciuc, rarita, plug, adaptor, dispozitiv scos cartofi, roti metalice, cultivator, set contragreutati 10kg, RURIS
-10 % Stoc epuizat
RURIS 732ACC, Motocultor RURIS, 8.5 CP, 208 CC, 4 timpi, 83 cm latime lucru, 3 viteze, 3.6 l, benzina, roti cauciuc, rarita, plug, adaptor, dispozitiv scos cartofi, roti metalice, cultivator, set contragreutati 10kg, RURIS
 • Info stoc: Stoc epuizat
 • Cod produs: 7322021acc
3.070 LEI
3.398 LEI
Pretul include TVA 19.00%

CREDIT INSTANT 100% ONLINE

Vezi cum platesti in rate

Fara drumuri la banca

inf Lei x 0 rate
PLATA LA LIVRARE
Platesti la primirea coletului.
Livrare cu verificare colet
Livrare rapida prin curier oriunde in tara.
PLATA CU CARDUL SAU IN RATE FARA DOBANDA
Ai posibilitatea de a plăti produsele cumpărate în rate.
Achizitii prin SEAP
Toate produsele de pe site pot fi achiziționate și prin sistemul electronic de achiziții publice (SEAP/SICAP).
Pentru grădini, solarii sau suprafețe întinse de teren, fără doar și poate, o alegere înțeleaptă o reprezintă Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC – capabilă să răspundă tuturor comenzilor într-un timp util, lucrând pamântul alături de accesoriile atașate, în cel mai bun mod posibil, pregătindu-l pentru plantarea semințelor. Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC este motoutilajul care vine și înlocuiește cu brio uneltele cu care v-ați obișnuit să lucrați pământul pe vremuri și vă asigură flexibilitate și confort atunci când o folosiți. Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC, dotată cu motor General Engine de 8,5 CP (putere maximă*), este destinată lucrărilor agricole din grădini și culturi de câmp. Acest model poate fi utilizat pentru a lucra toate tipurile de sol datorită robusteții materialului din care este confecționată carcasa (fontă nodulară).
 • Dotări
Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC este dotată cu un motor în 4 timpi, alimentat cu benzină și este ideală pentru lucrat suprafețe mai mari, având o lățime de lucru de 560-830 mm și o adâncime de 340 mm, putând lucra  o suprafață între 600-1000mp/h. De asemenea, Motosăpătoarea profesioanală RURIS 732ACC este echipată cu un sistem de iluminare care permite utilizarea acesteia și în condiții mai slabe de vizibilitate. Adâncimea de lucru poate ajunge la 340 mm, iar accesoriile ce sunt incluse ajută la bilonare, semănat sau pregătirea solului pentru însămânțare. Funcționează cu 3 viteze, 2 înainte și 1 înapoi. Carcasa transmisiei Motosăpătoarei profesionale RURIS 732ACC  nu necesită întreținere specială și poate fi folosită pe toate grupele de soluri. Aceasta este din fontă nodulară, rezistentă la șocuri și uzură mecanică. Datorită carcasei Motosăpătoarea profesioanală RURIS 732ACC capătă o greutate în plus, ceea ce îi permite să pătrundă cu mai mult spor pe teren, precum și să aibă o stabilitate crescută în timpul săpării. Poate prelucra cele mai dificile soluri cu frezele din dotare, care au ca principal material oțelul de calitate, astfel încât rezistența să fie îmbinată cu simțul practic.
 • Gamă completă de accesorii
Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC permite toate tipurile de accesorizări pentru lucrările în agricultură, accesorizări ce sunt prezentate în lista de produse compatibile RURIS. Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC are și o cutie de scule, care permite utilizatorului să depoziteze accesoriile în timpul deplasării.
 • Ușor de manevrat
Motosăpătoarea profesională RURIS 732ACC poate fi manevrată cu ușurință grație schimbătorul de viteze cu acționare Easy Control, care dispune de un sistem de pârghii ce ajută utilizatorul să facă schimbul de viteze ușor, fără a mai indexa mecanic pinioanele din cutia de viteze.
 • Întreținere ușoară
Un alt aspect important este întreținerea ușoară a Motosăpătoarei profesionale RURIS 732ACC întrucât este foarte simplă și nu necesită prea multe cunoștințe tehnice avansate. * Puterea maximă reprezintă puterea motorului, la banc, fără filtru de aer și toba de eșapament.
feed-google
custom_label_2 STOC
google_product_category 689
Default
Capacitate cilindrica 208 cc
Motor General Engine
Adancime de lucru Max 340 mm
Garanţie produs 24 luni
Greutate 86 kg
Latime de lucru 560-830 mm
Model RURIS 732ACC
Capacitate rezervor 3,6l
Sistem de aprindere Electronic
Ciclu de funcţionare 4 timpi
Pornire Manuală
Combustibil Benzină fără plumb
Consum mediu carb. 1 l/h
Transmisie Pinioane în baie de ulei
Carcasă transmisie Fontă nodulară
Acționare cabluri Mecanică
Viteze 2 înainte + 1 înapoi
Suprafaţă medie lucrată 600-1000 mp/h
Schimbător de viteze Confort-rapid
Sistem iluminat Far de lucru
Manetă oprire urgenţă Dotare de serie
Baie de ulei motor 0.6l
Baie de ulei transmisie 2.2l
Putere netă motor 7.5 CP
Putere maximă motor 8.5 CP
 • 66.67%
 • 33.33%
 • 0%
 • 0%
 • 0%