Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Plantatoare

Plantator MICUL FERMIER, GF-2107, inox cu 2 manere si pedala Plantator MICUL FERMIER, GF-2107, inox cu 2 manere si pedala
-20 %
Plantatorul din inox cu 2 manere si pedala, Micul Fermier GF-2107 se foloseste in special pentru plantarea rasadurilor de rosii, ardei, castraveti, vinete, pepene galben si rosu, a tuberculilor de cartofi dar si pentru seminte mai mari. Este foarte usor de utilizat si are o greutate redusa. Plantatorul GF-2107 vine cu o talpa de metal in partea de varf, detasabila, special gandita pentru apsarea cu piciorul pentru a ajuta patrunderea in pamant a plantatorului acolo unde solul este mai tare. A..
119 LEI 148 LEI
Plantator rasaduri MICUL FERMIER, GF-0132 inox
-20 %
Plantator manual pentru rasaduri din material inoxidabil cu tub de directionare si o supapa care automatizeaza procesul de plantat rasaduri. Rasadurile se pot planta la adancime precisa cu ajudorul dopului de limitare, iar distanta dintre plante pe rand este definita prin ajutorul markerului si variaza de la 5 la 50 cm. Se foloseste pentru plantarea rasadului de rosii, ardei, pepene galben si rosu, cartofi precum si seminte mari. Este realizat din aliaj de metal, foarte rezistent, poate fi op..
107 LEI 134 LEI
Se afiseaza 1 - 2 din 2 (1 pagini)