Meniu
Coșul tău

Motocultor O-Mac MC 80, 7 CP, 223 CC, 3 viteze, 65 cm latime maxima lucru, 36 cm adancime maxima lucru freza, 3.6 l benzina, freze, roti, plug, rarita

Motocultor O-Mac MC 80, 7 CP
-17 %

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul

MOTOCULTOR O'MAC MC 80 CU ROTI + PLUG + RARITA

Motocultor O'Mac MC 80: utilajul tău de încredere 

Lucrările agricole anuale sunt o provocare constantă din cauza efortului și timpului pe care îl solicită. Vestea bună este că de acum te poți baza pe un utilaj de încredere, rezistent la uzură și capabil să lucreze suprafețe întinse de teren.

Acest prieten care mereu se cunoaște la nevoie este motocultorul MC 80, dotat cu o priză de putere ideală pentru conectarea accesoriilor utile în lucrările de semănare și plantare a pământului. 

Astfel, poți folosi fără griji sau dificultăți o gamă variată de accesorii ale acestui produs, printre care se numără: remorca, plug, plug de cartofi, rarita, prasitoare, semanatoare sau cositoare. Capabil să fărâmițeze cel mai dur sol, MC 80 e partenerul care îți aduce o satisfacție garantată în cea mai nobilă muncă din lume. 

De ce să alegi motocultorul MC 80 pentru lucrările agricole anuale

Dotat cu un motor pe benzină, de 8 CP, motocultorul MC 80 se remarcă prin capacitatea cilindrică de 223 cc și atinge un număr de turații de 3600 pe minut.

Sistemul de aprindere este electronic, iar pornirea se realizează prin demaror manual cu recul. Transmisia modelului MC 80 se face printr-un ambreiaj cu 5 discuri de fricțiune. 

Motocultorul tău de încredere îți pune la dispoziție două viteze pentru înainte și una pentru înapoi. Viteza de rotație a frezelor este de 130 RPM, având 12 cuțite de freză cu dimensiunea unui cutit de 27x4x0.5 cm, atât în partea dreaptă, cât și în partea stângă. 

Lățimea de lucru este cuprinsă între 55 și 90 cm, favorizând viteza accelerată de prelucrare a solului. Adâncimea de lucru variază între 10 și 36 cm, iar productivitatea atinge aproape 1000 m²/h. 

Alege motocultorul preocupat de siguranța ta

Datorită mânerului reglabil atât pe înălțime, cât și în lateral, motocultorul MC 80 este confortabil și ușor de manevrat în timpul lucrului. În plus, nivelul de zgomot mai scăzut decât al altor produse similare, atinge 89 dB, protejând operatorul de bruiaje agresive.

Specificații tehnice

Putere : 8cp (O'Mac Engine)
Motorizare : 4T , Benzina
Transmisie (motor – cutie viteze) : Ambreiaj cu 5 discuri de frictiune
Transmisie (cutie viteze - freze) : Pinioane in baie de ulei
Carcasa Sistem Transmisie : Fonta
Priza de putere : Da
Viteze : 2+1
Latime de lucru : 50 - 90cm
Maner Reglabil: Inaltime si lateral
Include : Roti cauciuc 4.00x8 , Plug , Rarita

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent