Meniu
Coșul tău

Motocultor O-Mac MC 70, 7 CP, 212 CC, 3 viteze, 80 cm latime maxima lucru, 36 cm adancime maxima lucru freza, 3.6 l, benzina, freze, roti cauciuc, plug, rarita

Motocultor O-Mac MC 70
Motocultor O-Mac MC 70
Motocultor O-Mac MC 70
-18 %
Motocultor O-Mac MC 70
Motocultor O-Mac MC 70
Motocultor O-Mac MC 70

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul

MOTOCULTOR O'MAC MC 70 CU ROTI + PLUG + RARITA

Bucură-te de randament ridicat cu motocultorul O’Mac MC 70

Fiecare sezon agricol vine la pachet cu noi provocări și implică mult efort și atenție la cele mai mici detalii. Dacă îți dorești să găsești cea mai practică strategie de efectuare a lucrărilor agricole de semănare și plantare a pământului, ai încredere în noi.

Pentru că îți cunoaștem foarte bine nevoile și dorința ca totul să meargă strună, îți prezentăm modelul de motocultor MC 70, capabil să cucerească și cel mai dur sol. 

Un asemenea ajutor cu design ergonomic și motor puternic îți garantează fărâmițarea solului fără efort și un randament pe măsură.

Descoperă performanțele tehnice ale motocultorului O’Mac MC 70

Pe motocultorul MC 70 te poți baza 100% pentru că îți pune la dispoziție un motor performant O’Mac, cu alimentare pe benzină și o putere maximă de 7 CP. Turația motorului de 3600 RPM îți crește productivitatea și profitul.

Eficiența și viteza accelerată de prelucrare a solului este dată și de lățimea de lucru, cuprinsă între 60 și 80 cm. Adâncimea de lucru variază între 10 și 36 cm, iar productivitatea se apropie cu succes de 1000 m²/h. 

Sistemul de aprindere electric și pornirea manuală prin demaror cu recul asigură controlul ușor al aparatului și precizia. De asemenea, greutatea netă de 70 kg susține manevrabilitatea utilajului.

Avantajos este și nivelul de zgomot de 89 dB, care permite desfășurarea muncilor agricole într-o atmosferă plăcută atât pentru operator, cât și pentru vecinătăți.

Specificații tehnice:

Putere : 7cp (O'Mac Engine)
Motorizare : 4T , Benzina
Transmisie (motor – cutie viteze) : 1 curea
Transmisie (cutie viteze - freze) : Pinioane + lant dublu
Viteze : 2+1
Latime de lucru : 50 - 90cm
Maner Reglabil: Inaltime si lateral
Include : Roti cauciuc 4.00x

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent