Meniu
Coșul tău

Motocultor O'MAC MC 180 + Plug reglabil + Roti metalice 18 CP latime lucru 65-135

Motocultor O'Mac MC 180 de 18 CP

Vrei să termini de lucrat pământul într-un timp cât mai scurt, dar să te bucuri și de o eficiență sporită? Atunci fă cunoștință cu motocultorul O'Mac MC 180, care abia așteaptă să îți crească performanța în toate activitățile agricole.

Motocultorul care îți trebuie ție este acela care are o adâncime de lucru suficient de mare pentru a săpa cu succes pământul. Utilajul despre care vorbim are o adâncime reglabilă cuprinsă între 10 și 36 de centimetri, ceea ce garantează un arat profesional. Alături de lățimea de lucru care poate ajunge de la 70 la 150 de centimetri, motocultorul îți oferă o experiență inedită în activitățile agricole. Reduce semnificativ timpul petrecut pe câmp, dar lasă în urmă rezultatele pe care ți le-ai dorit dintotdeauna. 

Bucură-te de un utilaj fiabil

Hrănește-ți pasiunea pentru agricultură cu sunetul motorului de 18 CP. Simte-te un fermier invincibil la cârma motocultorului capabil să mărunțească pământul așa cum o sapă tradițională nu ar reuși niciodată. În plus, puterea motorului poate trage cu succes orice acceesoriu atașat motocultorului O'Mac MC 180. Faptul că utilajul este atât de fiabil vine și din alimentarea cu benzină, care îi oferă o putere mai mare în sarcină. Așa că alege să ai în magazie un partener de drum lung pentru gospodăria ta.

Iar pentru ca toate să fie făcute cu plăcere, motocultorul este și ușor de folosit. Cele 174 de kilograme se manevrează facil, cu ajutorul roților de cauciuc și mânerului reglabil. Astfel, orice gospodar, mai mult sau mai puțin experimentat îl poate utiliza oricând.

Calitatea care îți trebuie ție

Cutia de viteze dotată cu 3 posibilități de lucru te ajută să îți tratezi pământul cu respectul cuvenit. Și nu vorbim aici doar despre terenul din jurul casei, ci și despre parcele cu dimensiuni mari, pentru că utilajul face față unei suprafețe de lucru de peste 10.000 de metri pătrați. Orice ai avea de făcut în grădină, motocultorul este pregătit să-ți sară în ajutor. Cu accesoriile potrivite poți să îl transformi într-o mașină de tuns iarba sau o freză de zăpadă. 

Comandă acum motocultorul O'Mac MC 180 și profită de prețurile avantajoase. Ai transport gratuit până la tine acasă oriunde în țară! Avem tot ce îți trebuie ție.

Specificații tehnice:

Putere : 18cp (O'Mac Engine)
Motorizare : 4T , Benzina
Transmisie (motor – cutie viteze) : Ambreiaj cu 5 discuri de frictiune
Transmisie (cutie viteze - freze) : Pinioane in baie de ulei
Carcasa Sistem Transmisie : Fonta
Priza de putere : Da
Viteze : 2+1
Latime de lucru : 65 - 135cm
Maner Reglabil: Inaltime si lateral
Include : Roti cauciuc 5.00x12 , Plug reglabil , Roti metalice

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent