Meniu
Coșul tău

Motocultor O'MAC MC 160 - 16 CP, cu Roti + Plug reglabil + Roti Metalice

Motocultor O'Mac MC 160 de 16 CP

Vrei să găsești o metodă rapidă și eficientă de a-ți lucra pământul? Atunci utilajele motorizate sunt soluția cea mai la îndemână. În catalogul nostru, ți-am pus la dispoziție motocultorul O'Mac MC 160 ca să îți stea alături pe câmp.

Eficiența lui este dovedită pe terenuri mai mari de 10.000 de metri pătrați. Deci indiferent de dimensiunile parcelei pe care dorești să o ari cu ajutorul acestui echipament, el face față cu brio datorită specificațiilor tehnice care te vor cuceri de la prima utilizare.

Folosește cu încredere motocultorul pentru a pregăti pământul pentru operațiunile de plantare și semănare. Indiferent de tipul de sol, moale, tare sau dur, cei 16 CP care stau sub carcasa modelului O'Mac MC 160 sunt capabili să facă față cu brio.

Un motocultor pentru arat mai ușor

Toată puterea motorului vine din alimentarea cu benzină. Aceasta îl face mai fiabil și încă de la pornire poți vedea performanța în fiecare activitate agricolă. El permite și dotarea cu priză de putere, cu ajutorul căreia poți atașa accesorii practice. Motocultorul este prevăzut cu 3 viteze, două în față și una spate. În acest fel, ai posibilitatea să îl controlezi în mod optim pentru ce ai de făcut pe terenul tău. Doar nu degeaba te numești gospodar adevărat.

Greutatea netă a utilajului este de 116 de kilograme. De aici vine ușurința în manevrare, care face ca efortul depus atunci când ari să fie redus considerabil. Chiar dacă nu deții o experiență vastă în manipularea motocultoarelor, modelul oferit de O’Mac îți arată cât de ușor este să-ți lucrezi pământul.

Performanță și eficiență pentru terenul tău

Lățimea și adâncimea de lucru sunt două aspecte foarte importante de care este nevoie să ții cont atunci când vrei să cumperi un astfel de echipament. În legătură cu motocultorul O'Mac MC 160 poți sta fără griji, pentru că lățimea de 65-120 de centimetri și adâncimea de 10-36 de centimetri îți asigură o mărunțire optimă a pământului și îl lasă pregătit pentru noul sezon agricol.

Specificații tehnice

Putere : 16cp (O'Mac Engine)
Motorizare : 4T , Benzina
Transmisie (motor – cutie viteze) : Ambreiaj cu 5 discuri de frictiune
Transmisie (cutie viteze - freze) : Pinioane in baie de ulei
Carcasa Sistem Transmisie : Fonta
Priza de putere : Da
Viteze : 2+1
Latime de lucru : 65 - 135cm
Maner Reglabil: Inaltime si lateral
Include : Roti cauciuc 5.00x12 , Plug reglabil , Roti metalice

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent