Meniu
Coșul tău

Motocultor O-Mac MC 130, 13 CP, 389 CC, 3 viteze, 120 cm latime maxima lucru, 35 cm adancime maxima lucru freza, 5.5 l benzina, freze, roti cauciuc, plug, roti metalice

Motocultor O-Mac MC 130, 13 CP
-8 %

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul

Motocultor O'Mac MC 130 de 13 CP

Scapă de eforturile depuse pe câmp odată cu venirea noului sezon agricol. Motorizarea și noile tehnologii îți pun la dispoziție utilajele care îți trebuie ție pentru ca terenul tău să fie pregătit la timp și să fie îngrijit în detaliu. Motocultorul O'Mac MC 130 este alegerea ideală pentru orice gospodar isteț.

Cum cea mai importantă componentă a acestor utilaje este motorul, află că modelul O'Mac MC 130 este dotat cu un motor pe benzină. Puterea maximă pe care o poate atinge este de 13 CP, deci munca solicitantă pe care o depuneai înainte poate fi uitată. Motocultorul face toată treaba în locul tău, în timp ce tu doar îl ghidezi în locurile în care ai nevoie de ajutorul lui.

Ară pământul rapid și eficient

Lățimea de lucru cuprinsă între 70 și 150 de centimetri este cea care face ca o singură tură cu motocultorul să lucreze o suprafață destul de mare de pământ. Astfel, treaba este terminată mai rapid, iar aratul redevine o plăcere.

Acțiunea de mărunțire a pământului presupune o bună lucrare în adâncime. Pentru acest aspect, motocultorul O'Mac MC 130 este prevăzut cu adâncime de lucru reglabilă, între 10 și 36 de centimetri. Cultivarea terenului tău devine mai ușoară cu rezultatele optime obținute cu ajutorul acestui partener de nădejde.

Ușurează-ți munca alături de motocultorul O'Mac MC 130

Utilajul cântărește 174 de kilograme, ușor de manevrat datorită roților de cauciuc din dotare. Mânerele reglabile sunt confecționate special pentru a-ți oferi cea mai confortabilă experiență în mărunțirea pământului. Fie că ești începător în domeniul agriculturii sau ai deja o experiență vastă, acest motocultor este potrivit pentru orice gospodar.

Atât grădinile mici, de pe lângă casa ta, cât și terenurile de dimensiuni mari sunt arate cu succes cu ajutorul motocultorului O'Mac MC 130. Suprafața de lucru de peste 10000 de metri pătrați dovedește capacitățile înalte ale acestui utilaj.

Cutia de viteze 2+1  îți vine în sprijin pentru ca lucrările agricole să iasă conform planului tău. 

Din respect pentru gospodarul din tine și pământul care te hrănește, am adus în stoc acest utilaj performant. Comandă acum motocultorul O'Mac MC 130 și bucură-te de prețul avantajos! Avem tot ce îți trebuie ție.

Specificații tehnice:

Putere : 13cp (O'Mac Engine)
Motorizare : 4T , Benzina
Transmisie (motor – cutie viteze) : Ambreiaj cu 5 discuri de frictiune
Transmisie (cutie viteze - freze) : Pinioane in baie de ulei
Carcasa Sistem Transmisie : Fonta
Priza de putere : Da
Viteze : 2+1
Latime de lucru : 65 - 135cm
Maner Reglabil: Inaltime si lateral
Include : Roti cauciuc 5.00x12 , Plug reglabil , Roti metalice

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent