Meniu
Coșul tău

Motocultor O'MAC MC 120E-D - 12CP, cu Roti + Plug reglabil + Roti Metalice

MOTOCULTOR O'MAC MC 120E-D CU ROTI + PLUG REG. + ROTI M

Alege un motocultor cu motor de 12 CP

Știm că îngrijirea corectă și atentă a terenului tău implică multă răbdare, muncă și utilaje performante. La fel ca tine, și noi suntem pasionați de utilaje puternice și durabile, motiv pentru care îți prezentăm modelul de motocultor MC 120 E-D, capabil să-ți ușureze sarcinile.

Te știm gospodar priceput și te încurajăm să creezi o nouă strategie de lucru a pământului cu ajutorul unui motocultor fiabil, dotat cu un motor puternic.

Profită la maximum de motorul diesel, cu o puterea maximă de 12 CP, și uită de efort și de orele nesfârșite petrecute cu muncile câmpului. De acum, tu ești comandantul acestui utilaj performant, iar el execută fără cusur sarcinile indicate de tine.

Motocultorul MC 120 E-D: performanțe tehnice inegalabile

Lățimea de lucru variază între 70 și 150 de cm, arând eficient o suprafață mare de teren dintr-o singură tură. Economisește timp și redescoperă plăcerea muncilor agricole.

Fărâmițarea solului implică o bună lucrare în adâncime. De aceea, motocultorul O'Mac MC 120 E-D îți asigură o adâncime de lucru reglabilă, cuprinsă între 10 și 36 cm. Cultivă terenul responsabil și valorifică și cutia de viteze 2+1 care te susține în lucrările de semănare, arare și plantare a pământului.

Suprafața de lucru de peste 10000 m² subliniază performanțele tehnice deosebite ale acestui utilaj. Acum poți lucra cu încredere atât grădinile mici din jurul casei, dar și terenurile vaste.

Beneficiază de un utilaj atent la confortul și siguranța ta

Greutatea netă a motocultorului atinge 198 kg, transformându-l într-un utilaj sigur. La gradul ridicat de manevrabilitate contribuie și roțile de cauciuc din dotare. 

Pentru un control impecabil al utilajului și o precizie de excepție, mânerele au un design ergonomic, fiind reglabile, confecționate dintr-un material plăcut la atingere. După cum vezi, acest motocultor din gama O’Mac este ideal atât pentru activități agricole tip hobby, cât și pentru cele profesionale.

Din respect pentru pământul tău și munca depusă, alege motocultorul O'Mac MC 120 E-D, un utilaj pe care te poți baza an de an. Oferim livrare rapidă și transport gratuit. Avem tot ce îți trebuie ție!

Specificații tehnice:

Putere : 12cp (O'Mac Engine)
Motorizare : 4T , Diesel
Pornire : La cheie
Transmisie (motor – cutie viteze) : Ambreiaj cu 5 discuri de frictiune
Transmisie (cutie viteze - freze) : Pinioane in baie de ulei
Carcasa Sistem Transmisie : Fonta
Priza de putere : Da
Viteze : 2+1
Latime de lucru : 65 - 135cm
Maner Reglabil: Inaltime si lateral
Include : Roti cauciuc 5.00x12 , Plug reglabil , Roti metalice

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent