Meniu
Coșul tău

MOTOCULTOR LONCIN LC1200 (3+1) 8CP + Freze + Roti cauciuc + Plug + Rarita

Motocultor Loncin LC1200 (3+1)

Pasiunea pentru agricultură scoate mereu ce este mai bun din orice gospodar. Vrei performanțe sporite în practicarea pasiunii tale? Alege un utilaj pe măsura rezultatelor dorite. Una din cele mai bune alegeri se află chiar în fața ta: motocultorul Loncin LC1200 (3+1).

Fabricat cu măiestrie și mare atenție la detalii de producătorul de prestigiu Loncin cu piese de cea mai înaltă calitate, motocultorul LC1200 (3+1) este prietenul cel mai bun al oricărui agricultor inteligent. Motorul de 8CP, cu o capacitate cilindrică de 252 cmc, este componenta de bază care îi confirmă succesul.

Vrei să ari pământul cu spor, într-un timp scurt? Vrei să te bucuri de motocultorul ales pentru mulți ani de acum înainte? Loncin LC1200 (3+1) este alegerea potrivită. Iată de ce.

Un tovarăș de nădejde pentru orice gospodar

Motorul funcționează pe 1 cilindru OHV și este dotat cu sistem de aprindere electronic, cu pornire prin demaror cu recul. Turația motorului este de 3600 rpm, acesta fiind rezistent chiar și în condiții dificile.

Combustibilul de care ai nevoie ca să alimentezi acest motocultor este benzina fără plumb. Pentru protecție sporită, motorul este dotat cu filtru de aer umed cu sârmă și cu senzor de ulei pentru protecție. Volumul rezervorului este de 3,6 L iar consumul este de doar 0,45 L / h. Așadar, nu doar ai parte de performanțe sporite și muncă eficientă, ci și economisești când vine vorba de carburant!

Transmisia se face pe bază de ambreiaj cu 5 discuri de fricțiune, între motor și cutia de viteze. Sistemul de transmisie este protejat de o carcarsă cu fontă. Toate aceste lucruri înseamnă, pentru tine, atingerea scopurilor în cel mai scurt timp și obținerea unei culturi bogate în fiecare sezon.

Un aspect esențial pe care trebuie să îl iei în considerare este performanța dată de cantitatea de ulei pe transmisie și cutia de viteze, care este de 2300 mL. Convinge-te singur de performanțele acestui utilaj. Odată ce ai pus mâna pe el, doar cerul este limita.

Este dotat cu un sistem cu 3 viteze, două înainte și una înapoi. Frezele se rotesc cu 130 rpm, sunt detașabile și se pot regla în funcție de lățime și adâncime de lucru.

Echipat cu mâner reglabil pe înălțime și lateral, motocultorul LC1200 poate fi ușor controlat prin împingere pe roți. În plus, el îți oferă o flexibilitate maximă în utilizare cu ajutorul roții frontale pentru transport.

Dacă te prinde seara în timp ce ari terenul, poți pur și simplu să folosești de farul aflat pe carcasa de protecție a motorului.

La O-Mac, credem că motocultorul Loncin LC1200 (3+1) înseamnă un vis împlinit privind munca ta agricolă. Așa că de ce să nu fii cu un pas în fața altor gospodari și să alegi un utilaj puternic și performant?

Peste 74 de brevete internaționale pentru marca Loncin

Brand-ul Loncin este recunoscut internațional drept Marcă de Prestigiu din China, având peste 1971 de brevete naționale și 74 de brevete internaționale. Direcția companiei este de a deveni lider mondial pe piața de profil a motoarelor și echipamentelor la cele mai noi standarde impuse pentru reducerea gradului de poluare.

Specificatii tehnice

Producator Motor: Loncin

Putere motor maxima: 5.9kW / 8CP

Putere motor in sarcina: 5.2kW / 7CP

Tip Motor: 175F-2

Capacitate Cilindrica (cc): 252

Ciclu de Functionare: 1 cilindru, OHV

Turatie Motor (rpm): 3600

Sistem de Aprindere: Electronic

Pornire: Demaror manual cu recul

Cantitate Ulei în Baie de Motor (ml): 700

Tip Filtru Aer: Umed cu filtru burete

Tip Ulei Baie Motor: SAE 30, SAE10W 40, SAE15W 30

Protectie Motor / Senzor Ulei: Da

Capacitate rezervor combustibil: 3.6 L

Consum (g/kW·h): ≤395

Nivel de zgomot: 96 dB(A)

Transmisie

Transmisie (motor – cutie viteze): Ambreiaj cu 5 discuri de frictiune

Transmisie (cutie viteze - freze): Pinioane in baie de ulei

Transmisie in Baie de Ulei: Da

Carcasa Sistem Transmisie: Fonta

Tip Ulei Transmisie + Cutie Viteze: T90

Cantitate Ulei Transmisie + Cutie Viteze (ml): 2300

Priza de Putere: Da

Sistem de lucru

Viteze Inainte: 3

Viteze Inapoi: 1

Viteza de Rotatie a Frezelor (rpm): 130

Marime Cutit Freza (L/l/G): 270x40x5 mm

Ascutire Cutit Freza: Ascutibil

Latime de Lucru Maxima (cm): 115

Latime de Lucru Minima (cm): 60

Adancime de Lucru cu Freza (cm): 10-36

Numar de extensii freza: 4

Numar de cutite pe extensie: 4

Numar cutite freza (maxim): 16 dreapta / 16 stanga

Freze Detasabile: Da

Freze Segmentabile: Da

Sistem de Reglare a Adancimii: Da

Suprafata de lucru recomandata: Peste 10.000 mp

Echipare

Maner Reglabil: Inaltime si lateral

Roata frontala pentru transport: Da

Dimensiune roti cauciuc profil agricol: 4.00x8

Carcasa motor: Da cu far

Detalii tehnice
Greutate: 100 kg

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent