Meniu
Coșul tău

Motosapatoare Pubert VARIO LONCIN 55L C3

Motosăpătoarea convertibilă Vario este unealta ideală pentru a “rupe” pămăntul, pentru a curăța grădina de zarzavaturi. Este o invoație tehnologică reală cu noua cutie de viteze mecanică (2 viteze înainte și 1 viteză marșarier), concepută de Pubert cu carcasă de aluminiu și roți dințate din aliaj de oțel.  Veți fi seduși de performanțele sale precum prețul ei scăzut. Prima motosăpătoare cu “viteză variabilă” este ușor de adaptat pentru mai multe utilizări (viteza de lucru poate fi modificată pas cu pas de la 28 pănă la 165 de rpm).

Cuțitele în formă elicoidală permit o mărunțire excelentă inclusiv într-un sol tare. Discurile adiacente sunt menite pentru a proteja culturile. Permite prelucrarea solului pănă la adăncimea de 32 cm. Gheara poate fi montată în două poziții, pentru sol moale respectiv sol tare.

Mănerul eliptic asigură o prindere mai bună și oferă o prindere mai moale și mai comfortabilă pe durata utilizării. Poate fi ajustată lateral și pe înălțime, pentru a oferi posibilitatea utilizatorului de a săpa aproape de perete sau pentru a înainta pe partea laterală a utilajului.

Transportul motosăpătoarei este asistat de o roată poziționată în partea din față a utilajului care poate fi retractată pe perioada funcționării.Detalii tehnice
Accesorii opționale: kit de arat, kit de roți cauciuc
Adâncime de lucru: reglabilă, max. 22 cm
Capacitate baie ulei: 0.6 L
Capacitate rezervor benzină: 3.6 L
Deplasare: 2 viteze înainte (35/120 rpm) / înapoi
Lățime de lucru: reglabilă, 60/85 cm (6 freze – 320 mm + disc protecție plante)
Lățime de lucru: reglabilă, 60/85 cm (6 freze – 320 mm + disc protecție plante)
Putere nominală: 3,6 kW
Reglaj ghidon: pe înălțime și în lateral
Roata de manevrare: în față, detașabilă
Transmisie: ambreiaj pe curea – cutie de viteze mecanică, în carter de oțel, ungere cu ulei
Greutate: 57 kg
Motor: Loncin, 163 ccm, pe benzină, în 4 timpi, răcit cu aer

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun