Meniu
Coșul tău

Motocultor Ruris 650 KSD, roti cauciuc, rarita, roti metalice, 6 CP

Motosăpătoarea RURIS 650KSD vine ca o noutate pe piaţă şi completează gama motosapelor RURIS, fabricate în urmă cu 20 ani la Craiova. Noutatea RURIS este legată de nouă tehnologie de construcţie a cutiei de viteze, care are un număr de 3 trepte (2 viteze înainte şi 1 viteză în marşarier). Datorită robusteţii şasiului, am ales să folosim un motor diesel cu vibraţii reduse care dezvoltă o putere de 6 CP şi un consum de carburant redus cu 20%, comparativ cu un motor tradiţional. Confortul şi manevrabilitatea sunt asigurate de ghidonul prelungit, care se traduce într-o poziţionare exactă a motosăpătoarei în timpul funcţionării. Simplul mod de pornire al motorului este asigurat de supapa decompresor poziţionată pe carterul motorului, astfel modul de pornire este simplu. Motosăpătoarea RURIS 650KSD permite montarea tuturor accesoriilor cum ar fi: Plugul simplu şi reversibil, remorcă, plantatorul de cartofi etc. Montajul accesoriilor este simplu de făcut şi rapid. Întreţinerea, manevrabilitatea sunt uşoare şi permit tuturor utilizatorilor RURIS să poate lucra eficient în tot timpul anului.

Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare: Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare. Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel. Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor. Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.


Accesoriile acestei motosape sunt: roţi de cauciuc, rariţă, roti metalice

Detalii tehnice
Acţionare cabluri: Mecanică
Adâncime de lucru: 100-200 mm
Baie de ulei motor: 0.6l
Baie de ulei transmisie: 2.2l
Capacitate cilindrică 208 cc
Capacitate rezervor: 2.5l
Carcasă transmisie: Fontă nodulară
Consum mediu carb: 250ml/CP/h
Lățime de lucru: 800-1000 mm
Manetă oprire urgenţă: Dotare de serie
Model RURIS 650KSD
Pornire Manuală
Putere motor: 6 CP
Schimbător de viteze: Confort-rapid
Sistem de aprindere: Electronic
Sistem iluminat: Nu există în dotarea de serie
Suprafaţă medie lucrată: 600-1000 mp/h
Transmisia: Pinioane conice în ulei
Viteze: 2 înainte + 1 înapoi
Combustibil: Motorină
Ciclu de funcţionare: 4 timpi
Greutate: 87 kg
Motor: General Engine

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun