Meniu
Coșul tău

Motosapa Ruris 1001KSD, 10CP, 4 timpi, 120cm

Motosapa Ruris 1001KSD, 10CP, 4 timpi, 120cm
Livrare Gratuita Brand Romanesc -10 %

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul

Motosăpătoarea RURIS 1001 KSD este ideală pentru gospodăriile ce au de prelucrat suprafeţe de peste 10.000 mp. Fiind echipată cu un motor General Engine diesel de 10 CP şi freze pentru săpat cu o lăţime reglabilă cuprinsă între 750 mm şi 1250 mm, motosăpătoarea RURIS 1001 KSD poate săpa cu uşurinţă orice tip de sol, indiferent de duritatea acestuia ajungând la adâncimi de până la 36 cm cu o eficienţă de peste 1500 mp/h.

Motorul puternic, cutia de viteze 2+1 şi transmisia cu pinioane conice fac din motosăpătoarea RURIS 1001 KSD un utilaj perfect pentru transportul cu remorcă putând tracta cu uşurinţă încărcătură de 1000 kg. Pentru o pornire mai uşoară, motosăpătoarea RURIS 1001 KSD este echipată cu un sistem de pornire automată la cheie. Accesoriile ce se pot monta pe motosăpătoarea RURIS 1001 KSD sunt: plug, rariţă, cultivator, remorcă.

Caracterizare Motosape şi Motosăpătoare

Motosapele/Motosăpătoarele au ca şi caracteristică sistemul de transmisie, tracţiune (osia motoare) pe care sunt fixate cu ajutorul şuruburilor roţile de transport sau frezele săpătoare în funcţie de utilizare.

Motosapele/Motosăpătoarele sunt în principal concepute pentru funcţia de săpare cu ajutorul frezelor de săpătoare, montate cu şuruburi pe singura osia motoare.

Transmisia, tracţiunea (osia motoare) şi maşina propriu-zisă formează un ansamblu inseparabil şi nu pot funcţiona din punct de vedere constructiv altfel.

Pe aceste tipuri de maşini Motosapă/Motosăpătoare nu se pot monta scule ce pot fi acţionate prin ridicare, coborâre, bielă-manivelă sau care pot fi acţionate de o priză de putere aşa cum este în cazul unui motocultor.

Pe orice tip de motosape/motosăpătoare se pot monta accesorii ce funcţionează exclusiv prin tractare şi nu necesită aprobarea producătorului pentru montajul acestora.

Detalii tehnice
Acţionare cabluri:Mecanică
Adâncime de lucru:100-360 mm
Baie de ulei motor:1.6l
Baie de ulei transmisie:3l
Capacitate cilindrică408 cc
Capacitate rezervor5.5l
Carcasă transmisie:Fontă nodulară
Consum mediu carb:1,7 l/h
Lățime de lucru:750-1250 mm
Manetă oprire urgenţă:Dotare de serie
ModelRURIS 1001KSD
PornireManuală şi automată la cheie
Putere motor:10 CP
Schimbător de viteze:Confort-rapid
Sistem aprindere:Prin compresie
Sistem iluminat:Far de lucru
Suprafaţă medie lucrată:800-1500 mp/h
Transmisia:Pinioane conice în ulei
Viteze:2 înainte + 1 înapoi
Combustibil:Motorină
Ciclu de funcţionare:4 timpi
Greutate:171 kg
Motor:General Engine

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun