Meniu
Coșul tău

MOTOCOSITOARE WOLVERINE TBC521D 2.8 CP

Indiferent de sezon, grădina ta trebuie să aibă un aspect corespunzător. Datorită soarelui puternic dar și a ploilor abundente, plantele tale se vor dezvolta rapid şi este nevoie ca întinderea lor să fie controlată. Aspectul gospodăriei tale trebuie să fie îngrijit, astfel încât plantele decorative şi cele de grădină să îţi poată oferi toate avantajele roadelor lor.

Pentru ca grădinăritul să devină o plăcere, dintr-o responsabilitate, ai nevoie de o motocositoare Wolverine, dotată cu echipamente care îţi sporesc confortul la folosire. Printre acestea se numără şi mânerul tip bicicletă şi hamul, astfel concepute încât să îţi ofere control total aspura cositoarei. Tamburul cu fir este dotat cu funcţia Tap&Go, care acţionează atunci când motocositoarea atinge pământul.

Motorul cositoarei este în doi timpi. Acesta este alimentat cu benzină şi are o putere de lucru de 2,8 CP. Aprinderea se face prin demaror cu recul, iar şocul este automat. Filtrul de aer acţionează ca un burete, aspect care evidenţiază rezistenţa modelului produs de Wolverine.

Rezervorul de combustibil are o capacitate de 1000 ml, care îţi va fi suficientă pentru lucrul în grădinile mici şi mijlocii. Transmisia se face printr-un tub de aluminiu, cu diametrul de 26 mm. Produsul îţi va fi livrat cu un disc cu 3 dinţi, cu un diametru de 255 mm. În plus, poţi lăsa motocositoarea în grija altui membru al familiei, deoarece are o greutate de doar 7,9 kg.

Detalii tehnice
Caracteristici disc inclus: 3 dinţi – 255 mm
Carburator valve rotative
Diametru tub: 26 mm
Greutate neta: 7,9 kg
Maner: tip bicicletă
Model tambur cu fir: Tap&Go
Putere motor: 2,8 CP
Raport amestec benzină – ulei (l:ml): 1:40
Rezervor combustibil: 1000 ml
Şoc: automat
Tip aprindere: demaror cu recul
Tip bujie: 2T, Champion
Tip filtru aer: burete
Tip ulei: 2T
Transmisie: tub aluminiu
Tip motor: benzină, 2T

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun