Meniu
Coșul tău

MOTOCOSITOARE STIGA SBC 435HD HONDA 1.4 CP

Descriere

Motocoasa a fost creată pentru a mulţumi orice gospodar care are un spaţiu propriu de curăţat. Cu un design compact şi practic, aceasta poate face faţă condiţiilor grele de lucru, dar şi utilizării îndelungate.

Dotată cu motor Honda în patru timpi,ce dezvolta o putere 1,4 CP transmisia este realizata printr-o tijă otelită ce este protejată de un tub din aluminiu cu diametrul de 28 mm, această motocoasă este eficientă chiar și pentru curățarea arbuștilor groși și a tufișurilor bătrâne.

Avantajele motorului în 4 timpi la cositoare sunt evidente si redă utilizatorului un confort sporit fără să mai fie nevoie ca acesta să realizeze amesticul cu ulei în benzină pentru utilizarea produsului. De asemenea, scade foarte mult si nivelul zgomotului la turatii mari în timpul funcţionării. 

Mânerul dublu face ca greutatea motorului să fie compensată de controlul total asupra părţii superioare a uneltei de curăţare. Dotată cu un sistem antivibraţii ce funcţionează prin absorbţia şocurilor şi cu un cauciuc special ce protejează mânerul în timpul funcţiunii,motocositoarea asigură ofuncţionare optimă, indiferent de cât de mult durează aceasta.      

 .

Specificații

Detalii tehnice
Cap nailon: Tap & Go Easy Load
Capacitate cilindrică 35 cc
Carburator supapă rotativă
Diametru cap nailon: 2,4 mm
Greutate neta: 8,3 kg
Lăţime de tăiere: 43 cm
Maner: tip bicicletă
Pornire demaror cu recul uşor
Primer: da
Putere motor: 1.4 CP
Rezervor combustibil: 0.63 L
Sistem antivibrații: da
Tip filtru aer: absorbant
Motor: Honda 4 timpi

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun