Meniu
Coșul tău

MOTOCOSITOARE CASTOR CB51DS - MITSUBISHI 2.7 CP

Motocositoarea Castor 51DS este alegerea potrivită pentru tine şi pentru necesităţile tale de aranjare şi de îngrijire a spaţiului verde din jurul locuinței și din grădină.

Motorul alimentat cu benzină este la standarde Euro 2, având emisii scăzute de gaze şi un consum redus de combustibil, pentru costuri reduse şi fiabilitate sporită. Acestea aigură suportul necesar pentru utilizarea pe timp îndelungat, încurajată şi de mânerul ergonomic de tip bicicletă, hamul căptuşit, reglabil şi confortabil, dar şi sistemele integrate anti-vibraţii.

Principala caracteristică a acestui produs o conferă motorizarea MITSUBISHI, furnizat de compania japoneză asigurând o fiabilitate ridicată şi o durată de funcționare de două ori mai mare decat motoarele clasice.

Kitul motocositoarei Castor CB 51DS include capete de tăiere interschimbabile , pentru activităţi complete de amenajare, tundere şi întreţinere a gazonului, grădinilor şi arbuştilor din spaţiul verde al casei tale şi nu numai. Se livrează inclusiv cu ham de purtare și apărătoare.

Detalii tehnice
Ax: 28 mm
Cap nailon: Tap & Go PROFI
Disc: 4 dinţi
Exploatare: DOUBLE COMFORT
Tip mâner: BIKE
Volumul rezervorului: 0.9 L
Putere: 2.0 kW - 2.7 CP
Tip motor: Alimentat cu benzină

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun