Meniu
Coșul tău

MOTOCOSITOARE BK 45 ED 1.9 CP Powered by KAWASAKI

Ai curăţat vreodată grădina sau un parc de dimensiuni mici cu o motocositoare echipata cu motor KAWASAKI? Dacă nu, este posibil să nu ştii ce îşi poate oferi modelul BK 45 ED, special gândit pentru tine. Motorul KAWASAKI de 1,9CP se va ocupa de obstacolele din grădina ta, astfel încât să o poţi amenaja exact aşa cum ţi-ai dorit.

Mânerul tip bicicletă, dar şi hamul fac ca motocositoarea să fie uşor de manevrat. Discul de arboret poate fi folosit pentru maxim 230 mm, în timp ce lăţimea de tăiere ajunge până la 43 mm. Lucrul va începe rapid mulţumită pompei de amorsare şi va decurge în siguranţă. Opţiunea Tap&Go cu care este echipat tamburul cu fir protejează dinţii cositoarei, atunci când aceasta atinge pământul.

Întreţinerea cositoarei cu motor KAWASAKI este minimă, iar consumul de carburant din rezervorul de 650 ml este scăzut. De aceea, vei observa rapid că singura grijă pe care trebuie să o ai este curăţarea produsului şi depozitarea lui într-un loc ferit de razele soarelui, ploaie şi alte riscuri. Motocositoarea BK 45 ED Powered by KAWASAKI se livrează impreună cu un tambur cu fir, disc cu 3 dinti, ham pentru purtare și aparatoare fir. Orice te deranjează în grădina ta are şi o soluţie. Pentru aceste cazuri a apărut motocositoarea BK 45 ED Powered by KAWASAKI. Nu te invităm să ne crezi, ci să te convingi.

Detalii tehnice
Capacitate cilindrică 45,4 cc
Caracteristici disc inclus: 3 dinţi – 255 mm
Carburator valve rotative
Diametru tub: 28 mm
Greutate neta: 10,5 kg
Lăţime de tăiere: 43 mm
Maner: tip bicicletă
Model tambur cu fir: Tap&Go
Putere motor: 1,9 CP
Raport amestec benzină – ulei (l:ml): 1:40
Rezervor combustibil: 650 ml
Şoc: automat
Tip aprindere: demaror cu recul
Tip bujie: 2T, Champion
Tip filtru aer: burete
Tip ulei: 2T
Transmisie: tijă din oţel
Tip motor: benzină, 2T

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent