Meniu
Coșul tău

Moara cu ciocanele RURIS Gospodar A1 2.7 KW

  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs: mec2014
  • Producator: RURIS
Moara RURIS Gospodar A1 este alegerea perfectă pentru gospodăriile de mărime medie. Puterea motorului este de 2700w. Alimentarea este la 220v. Moara poate fi folosită pentru mărunţirea cerealelor de orice tip. Mărunţirea se realizează prin cele 2 cuţite mobile dispuse uniform pe arborele motor. Pentru alegerea gradului de mărunţire se poate selecta una din cele 4 site cu granulaţie cuprinsă între 2mm-5mm, pentru obţinerea materiei prime dorite. Pentru siguranţa şi confortul gospodarilor RURIS, în timpul utilizării morii, aceasta are poziţionat pe suportul motorului întrerupătorul electric Pornit/Oprit.

Pentru moara Goaspodar A1, RURIS vine cu noul sistem inovativ Anti Refulare, sistem care reduce cu până la 98% pierderile cerealelor puse în cuva, prin blocarea cerealelor care nu sunt mărunţite, acestea fiind proiectate de către cutie în exteriorul cuvei. Viteza de mărunţire poate fi selectată cu ajutorul tijei de reglaj, poziţionată pe şasiul cuvei. În acest fel turaţia motorului rămâne constantă, iar randamentul creşte. Moara RURIS Gospodar A1 dispune de două canale de alimentare: unul în laterală, pentru volume mici de cerealele, şi altul deasupra, pentru volume mari de cereale. Productivitatea ridicată a cerealelor mărunţite, de peste 100kg/oră, oferă utilizatorului RURIS rapiditate în timpul exploatării.

Moară cu ciocănele Ruris Gospodar A1:
    Putere motor 2.7 kW
    Alimentare motor 220 V
    Turație motor 2850 rpm
    Întrerupător motor Dotare standard
    Transmisie directă
    Număr site 4 buc. (2mm-5mm)
    Număr cuţite 2
    Număr ciocănele 20
    Sac colector furaje 50l
    Capacitate mărunțire 180 kg/h (max.)
    Tip prindere Pe banc
    Sistem antirefulare Ruris Dotare standard
    Reglare debit Dotare standard
    Domeniu utilizare Porumb, grâu, orz
    Greutate 19 kg
    Garanţie produs 24 luni

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Departamentele Relatii cu Clientii si Suport Tehnic pe data de 30 Noiembrie si 1 Decembrie 2020 nu vor fi disponibile. Revenim la program pe data de 2 Decembrie 2020! Cu stima: Echipa UnelteDeGradina.ro La mulţi ani tuturor românilor, indiferent unde vă aflaţi!