Meniu
Coșul tău

MASINA TUNS GAZON STIGA MULTICLIP 50 RENTAL

Sistemul Multiclip (tocare măruntă) cu care este dotată această mașină constă în mărunțirea ierbii tăiate și degajarea ei în spate. Aceasta devine, cu timpul, un fertilizator eficient pentru sol și pentru gazonul tău. Nu mai este nevoie să fertilizezi și nici să greblezi gazonul pentru a îndepărta resturile.

Mașina Stiga 50 RENTAL este puternică, solidă și eficientă în curățarea și fertilizarea gazonului tău. Este protejată de un șasiu din oțel inoxidabil, rezistent la rugină și la lovituri. Cutitul este special conceput pentru a produce un nivel de zgomot mai redus, fiind confortabilă pentru mediu.

Mașina este mai ușor de curățat și este rezistentă la coroziune datorită materialelor din care este alcătuită. Este dotată cu un motor Stiga RM45 ce asigura un consum redus.

Lățimea de tăiere este de 48 cm și lățimea punții este de 50 cm, mașina fiind proiectată pentru suprafețe de lucru mari. Este dotată cu ghidon Pro cu mâner din cauciuc, pentru un control si un confort mai bun al mașinii. Aceasta este o masina de tuns gazon profesională!

Se asigură piese de schimb si servicii post vânzare garantate.

Specificații tehnice :

Carburant : benzina 95

Cilindree: 140 cc OHV

Latime de lucru: 48 cm

Inaltime taiere : 5 pozitii, 31 mm - 75 mm

Sistem antivibratie : DA

Maner : reglabil

Mod de tăiere: multiclip

Carcasa: otel galvanizat

Reglare inaltime: maneta centrala pentru toate rotile

Roti: 210/210 mm pe rulment

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun