Meniu
Coșul tău

Mașină de tuns gazon Stiga Multiclip 50 4S RENTAL

Mașină de tuns gazon Stiga Multiclip 50 4S RENTAL 

Cu această mașină, firele de iarbă sunt tăiate atât de mărunt încât cad ușor printre rădăcinile de iarbă, unde se transformă în cel mai organic și natural îngrășământ pentru gazonul tău.

Sistemul Multiclip (tocare măruntă) cu care este dotată această mașină constă în mărunțirea ierbii tăiate și degajarea ei în spate. Aceasta devine, cu timpul, un fertilizator eficient pentru sol și pentru gazonul tău. Nu mai este nevoie să fertilizezi și nici să greblezi gazonul pentru a îndepărta resturile.

Mașina Stiga 50 4S RENTAL este puternică, solidă și eficientă în curățarea și fertilizarea gazonului tău. Este protejată de un șasiu din oțel inoxidabil, rezistent la rugină și la lovituri. Cutitul este special conceput pentru a produce un nivel de zgomot mai redus, fiind confortabilă pentru mediu.

Mașina este mai ușor de curățat și este rezistentă la coroziune datorită materialelor din care este alcătuită. Este dotată cu un motor Briggs & Stratton cu 4 viteze de lucru și cu un sistem de tracțiune cu autopropulsie pe față. 

Lățimea de tăiere este de 48 cm și lățimea punții este de 50 cm, mașina fiind proiectată pentru suprafețe de lucru mari. Este dotată cu ghidon Pro cu mâner din cauciuc, pentru un control si un confort mai bun al mașinii. Aceasta este o masina de tuns gazon profesională!

Se asigură piese de schimb si servicii post vânzare garantate.

Detalii tehnice
Capacitate cilindrică 190 cc
Carcasă: INOX
Lățime de lucru: 48 cm
Mod de tăiere: mulching
Reglaj inaltime: central, cu un braț
Roti: 210/210 mm montate
Tracțiune: fata
Viteze: 4
Tip motor: Briggs & Stratton seria 625

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun