Meniu
Coșul tău

Masina tuns gazon MTD Optima 53 SPB HW, 4 IN 1, 2.2 kW, Briggs&Stratton

Masina tuns gazon MTD Optima 53 SPB HW a fost concepută pentru grădinarii pricepuți, care sunt în căutarea unei soluții rapide și convenabile pentru a ține suprafețe largi de gazon „sub control”.

Vor fi impresionați de această mașină de tuns iarbă puternică cu o lățime de tăiere de 53 de cm de la producătorul American de motoutilaje MTD (această mașină de tuns iarba este recomandată celor care doresc să întrețină un gazon cu o suprafață de pănă în 1500 mp2).

Esențială pentru capacitatea sa de tăiere excelentă este motorul Briggs&Stratton (producător de motoare din SUA) Seria 625EX cu o capacitate cilindrică 150 ccm, răcit cu aer, dezvoltă 2.2 kW oferind performanțe deosebite.

Sistemul de pornire ReadyStart dezvoltat de Briggs&Stratton împreună cu sistemul Magnentronic asigură o pornire foarte rapidă și demnă de încredere.

Masina tuns gazon MTD OPTIMA 53 SPB HW dispune de tracțiune proprie care agrenează roțile din spate cu diametru crescut de 280mm, această mașină de tuns iarbă va trece cu ușurință obstacolele din grădină și va parcurge cu ușurință și terenul accidentat.

Roțile mașinii de tuns iarba sunt construite cu rulmenți care nu se vor înțepeni, această problemă apare în mod frecvent la mașinile de tuns gazon mai ieftine și de o calitate mai slabă.

Echipată cu sac colector din pănză cu o capacitate de 70 l oferă suficientă autonomie pentru a nu deveni incomfortabilă golirea prea frecventă a sacului colector.

Mașina de tuns gazon poate fi utilizată atăt cu sistemul „mulch” care va mărunți gazon și îl va lăsa pe suprafața tăiată ca și îngrășămănt natural, sau putem să colectăm iarba tăiată. Produsă cu carcasă de oțel durata de viață lungă este garantată. Mașina de tuns gazon este dotată cu măner ergonomic care asigură comfortul utilizatorului. Carcasa de oțel dispune de o diuză de conectare rapidă pentru furtun cu ajutorul căruia vom curăța cu ușurință sistemul de tăiere.

Masina tuns gazon MTD OPTIMA 53 SPB HW are următoarele avantaje principale:
Mașina de tuns iarbă cu propulsie proprie ideală pentru suprafețe mari și pentru terenuri cu denivelări
Calitate la cel mai înalt nivel, dotat cu motor în 4-timpi OHV Briggs&Stratton
Sac colector cu capacitate mare de 70 l
Carcasă puternică și durabilă din oțel
Măner ergonomic
Conectare rapidă pentru furtun la carcasă
Sistemul de mărunțit inclus standard
Reglaj centralizat de înălțime
Roți pe rulmenți
Detalii tehnice
Carcasă: oțel
Deflector: standard
Dimensiuni roți: 200 mm /280 mm
Ghidon: ergonomic, complet pliabil
Înălţime de tăiere: 28 -90 mm
Kit mărunțire: inclus standard
Lăţime de tăiere: 53 cm
Pornire demaror cu sfoară (sistem ReadyStart împreună cu Magnentronic)
Putere nominală: 2.2 kW
Reglaj inaltime: 6 poziții centralizat
Sac colector: 70 L
Greutate: 36 kg
Motor: B&S 625 EX series,150 ccm, pe benzină, în 4 timpi, răcit cu aer

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun