Meniu
Coșul tău

Masina tuns gazon benzina AL-KO EASY 5.10 SP-S

Masina de tuns iarba Easy 5.1 SP-S impresioneaza cu raportul excelent intre pret si performanta. Cu tehnologia sa fiabilă și echipamentul extins, mașina de tuns iarba Easy 5.1 SP-S vă permite să lucrați ușor în grădina dvs. de acasă.

Mașina de tuns gazon pe benzină cu o lățime de tăiere de 51 cm asigură cosirea ușoară și confortabilă. În 7 trepte, înălțimea de tăiere poate fi reglată central cu o singura maneta de la 30 mm la 75 mm pentru a adapta modelul de tăiere la cerințele dvs. personale. Motorul cu pornire usoara este potrivit pentru peluze de până la 1800 de metri pătrați. Confortul de lucru este îmbunătățit și de manerul de ghidare în formă ergonomica și de transmisia pe spate, cu economie de energie. Datorită carcasei de oțel din tablă aerodinamică se obțin rezultate optime la colectare a ierbii. Ca rezultat, va trebui, de asemenea, să goliți mai rar sacul colector de 70 de litri. Echipamentul beneficiaza de funcția 4INONE: cosit, colectare, mulcire și evacuare laterală.

Puteti compare mașina de tuns gazonul Easy 5.1 SP-S direct din magazinul nostru online sau de la cel mai apropiat distribuitor. Masina de tuns iarba pe benzina Easy 5.1 SP-S este suportul eficient pentru munca dumneavoastra de gradina la un pret atractiv.

Reglare centrală a înălțimii de tăiere cu mâner

Curățarea și colectarea optimă a ierbii datorită carcasei aerodinamice

Funcția 4INONE (cosire, colectare, mulcire, evacuare laterală)

Roți XL pentru inaintare usoara

Tracțiune pe roți cu 1 viteză inainte

Echipamentul XXL: așa se prezintă o mașina de tuns iarbă la prețuri atractive. Acesta este modul în care cositul gazonului devine o plăcere!

Specificatii tehnice:

Cod:113607

GREUTATE:34 kg

GAMA DE PRODUSE:Easy

VOLUM SAC COLECTOR:70 litri

CAPACITATE CILINDRICĂ MOTOR:163 cmc

PUTERE MOTOR:2.5 kW

CARCASĂ ȘASIU:Tabla oțel

TIP MOTOR:AL-KO Tech 165 OHV

AUTOPROPULSIE:1 viteza

DIAMETRU ROȚI FAȚĂ / SPATE:200/250 mm

LĂȚIME DE TĂIERE:51 cm

ÎNĂLȚIME DE TĂIERE:30-75 mm

REGLAREA ÎNĂLȚIMII DE TĂIERE:7 trepte, Centrala

ROTAȚII / MINUT:2850

SUPRAFAȚA DE LUCRU RECOMANDATĂ (MP):1800

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun