Meniu
Coșul tău

Masina de tuns gazon MTD SMART 46 PB, 1,7 kW

Masina de tuns gazon MTD SMART 46 PB, 1,7 kW
-18 %

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul

Descriere

MTD și-a mărit gama de mașini de tuns iarba cu gama SMART, care include și modelul de mașină de tuns iarbă MTD SMART 46 PB. Această mașină de tuns iarbă este un ajutor puternic și fiabil oferit celor care au grădini cu suprafețe cuprinse între 1000 și 1500 mp.  Această mașină de tuns iarba impresionează prin raportul excelent preț – calitate.

Dacă dețineți între 1000 și 1500 de mp de teren sunteți nevoiți să utilizați o mașină de tuns iarbă cu motor termic, acesta este motivul pentru care MTD a dezvoltat gama SMART.  Mașina de tuns iarba este echipată cu un motor Briggs&Stratton (producător din SUA) și dezvoltă o putere nominală de 1,7 kW utilizănd la perfecție capacitatea cilindrică de 125 cmc. Dotată cu carcasă de oțel și roți pe rulmenți utilizatorul este asigurat că primește o mașină de tuns iarbă cu o fiabilitate mare și o durată de viață lungă. Echipată cu sac colector din panză cu capacitate de stocare de 70 l.

Mănerul ergonomic asigură comfort crescut și o manevrabilitate ușoară.

Mașina de tuns gazon are o lățime de lucru de 46 cm și dispune de reglaj de înălțime prin două manete cu șase poziții care oferă posibilitatea utilizatorului de a selecta înălțimea de lucru potrivită oricărei tip de operațiune selectănd înălțimea de tăiere între 2,8 cm și 9,2 cm.

Mașina de tuns iarba are trei modalități de lucru făcănd parte din gama de produse 3 în 1. Utilizatorul are posibilitatea de a alege între colectare, evacuare laterală sau să mărunțească iarba iar aceasta să rămănă pe gazon ca și îngrășămănt natural.

Dacă vă doriți un utilaj care să vă satisfacă exigențele la un raport preț calitate excepțional alegeți o mașină de tuns iarbă din gama SMART.

Specificații

Detalii tehnice
Alte trăsături: 3-in-1 opțiuni între colectare în coș, mărunțire(opțional) sau evacuare în spate
Carcasă: oțel
Deflector: standard
Dimensiuni roți: 180 mm /180 mm
Ghidon: ergonomic, complet pliabil
Înălţime de tăiere: 28 -90 mm
Kit mărunțire: accesoriu opțional
Lăţime de tăiere: 46 cm
Maner: demaror poziționat pe ghidon
Pornire demaror cu sfoară
Putere nominală: 1,7 kW
Reglaj inaltime: în 6 poziții, individual la fiecare roată, de la manetă
Sac colector: 70 L
Greutate: 31 kg
Motor: Briggs&Stratton 450 E series ,125 ccm pe benzină, în 4 timpi, răcit cu aer

Review-uri

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun