Meniu
Coșul tău

Masina tuns gazon benzina AL-KO 527 SP HIGHLINE

Prindere si despridere obtinute facil

Spuneti adio durerilor de spate si ciupiturilor de degete. Datorita sistemului de suspendare EasyClick cu sina de ghidaj, golirea cutiei compacte de colectare este o joaca de copii.

Reglare centrala pe inaltime

Inaltimea de taiere poate fi modificata confortabil cu ajutorul unei manete aflata in pozitie centrala, cu o miscare usoara, datorita sustinerii cu arc.

Spatiu mic de depozitare

Garajele, magaziile de gradina si spatiile din pivnita sunt deseori prea mici. De aceea, masinile de tuns Highline pot fi depozitate facand economie mare de spatiu, chiar si in pozitie verticala. Functia Upstandind integrata face posibila acest lucru.

Tunderea ierbii in apropierea muchiilor

Datorita componentelor constructive deplasate spre exterior, masinile Highline de tuns iarba pot fi folosite fara probleme chiar si de-a lungul zidurilor si peretilor, pentru un rezultat perfect pana la margine, fara necesitatea usor tunderi ulterioare majore.

Totul la indemana

Manerul frontal integrat pentru transport este ideal atunci cand masina de tuns iarba trebuie transportata, depozitata sau ridicata in gradina, pe scari sau peste obstacole.

 Cutia plina, mai putine pauze

Datorita tehnologiei MaxAirflow, iarba taiata de pe gazon ajunge pana in partea din spate a cutiei de colectare, iar aceasta se umple pana sus, fiind nevoie astfel, sa fie golita mai rar.

Inaltimea face diferenta

Extrem de inalta, extrem de mare, aceasta este baza tehnologiei MaxAirflow. Datorita carcasei extrem de inalte din tabla de otel si a canalului de descarcare extrem de mare, rata de transfer a aerului este cu 42 de procente mai crescuta, fapt pentru care iarba taiata, comparativ cu masinile standard de tuns iarba, nu este transportata sub forma aplatizata in cosul de colectare, ci descarcata pe traictoria inalta ramasa. Astfel, cutia de colectare se umple eficient dinspre partea posterioara, fara blocarea canalului de descarcare. Alte avantaje: clapeda de service detasabila, pentru intretinerea confortabila a masinii de tuns iarba.

Fara maini inverzite

Datorita tehnologiei MaxAirflow, chiar si iarba inalta si bogata poate fi tunsa fara probleme, fara sa ramana sub forma de bulgari pe sol sau fara sa blocheze canalul de descarcare. Astfel, mainile dumneavoastra raman curate.

Functie 4 in 1

Pe langa tunderea si colectarea ierbii, multe dintre modele Highline ofera alte doua functii datorita penei de secarere livrate (stanga) si a elementului de adaos pentru descarcare laterala (dreapta).

Avantajele produsului

Functie 4 in 1: tundere, colectare, mulcire, si descarcare laterala

Sistem central, cu 7 trepte de reglare in intaltime

Cutie de colectare de 70 l cu sistem de suspendare EasyClick si indicator al nivelului de umplere

Roti cu functionare facila XXL

Maner fronal pentru un transport confortabil

Sistem de antrenare a rotilor cu sau fara reglarea vitezei

Recomandata pentru peluze de pana la 1800 m2

CARACTERISTICI GENERALE

Tip alimentare Benzina

Tip roti 4 roti

Material lama Metal

Material cos colector Textil

CARACTERISTICI TEHNICE

Putere motor 3.21 cp

Latime taiere 51 cm

Inaltime minima taiere 30 mm

Inaltime maxima taiere 80 mm

Capacitate rezervor 70 l

DIMENSIUNI

Greutate 37 Kg

Detalii tehnice
Putere: 3.21 cp
Greutate: 35.5 kg
Garanţie produs: 5 ani persoane fizice / 1 an persoane juridice

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun