Meniu
Coșul tău

Hecht 005046 Statie de incarcare pentru acumulatorii Hecht 005040B

Descrierea mărfurilor

Încărcător automat pentru baterii Li-ion 005040B, 005025B și 005050B. O parte a programului accu 5040. Încărcătorul este furnizat ca parte a modelelor de cositoare selectate. Nu este potrivit pentru încărcarea bateriilor, altele decât cele prevăzute.

Care este programul ACCU 5040 și care sunt avantajele sale?

Alimentarea mașinilor din baterii aduce o serie de avantaje.  Motorul electric este liniștit și nu produce vapori mirositori și toxici. Comparativ cu un motor cu ardere internă, nu trebuie să fie dificil de pornit, să efectuați întreținere periodică, să schimbați uleiul, filtrele de aer. Motorul electric este mai fiabil decât motorul cu combustie internă relativ complexă. Cu toate acestea, într-o mașină electrică convențională, dezavantajul principal este necesitatea unui cablu de alimentare. Cablul restricționează mișcarea, cu o mică neatenție, există riscul de deteriorare și posibilă electrocutare. 

Toate aceste dezavantaje sunt rezolvate prin alimentarea mașinii de la o baterie ușoară de litiu .

Bateriile moderne cu litiu sunt ușoare, rețin multă energie și, cu o îngrijire corespunzătoare, au o durată de viață relativ lungă. Dezavantajul este prețul lor mai mare. Programul ACCU elimină acest dezavantaj, permițând alimentării unei varietăți de produse de o singură baterie . De exemplu, puteți cumpăra o mașină de tuns iarba, motoserilă, tăietor de gard, trunchi de gazon, aruncător de zăpadă, cultivator, aerator de gazon, aspirator de frunze și alte mașini care ar necesita în mod normal mai multe baterii diferite și destul de scumpe.

Ca parte a programului ACCU, trebuie doar să achiziționați o singură baterie și încărcător de 40V. Le veți folosi apoi pentru a alimenta toate produsele din acest program. Dacă o baterie nu este suficientă pentru a funcționa, pur și simplu obțineți cealaltă și atunci puteți lucra întotdeauna cu una și încărcați cealaltă între timp.

Clientul poate decide dacă folosește una sau mai multe baterii. În mod alternativ, fie că va încarca mai mult de unu, astfel încât să funcționeze mai mult fără pauză pentru încărcare și, prin urmare, să obțină chiar și două încărcătoare. Prin urmare, produsele sunt furnizate fără încărcător și fără baterii, alegeți câte baterii utilizați. Nu trebuie să plătiți inutil pentru baterie atunci când achiziționați orice altă mașină ACCU Seria 5040.

Programul ACCU vă economisește mii de lei atunci când cumpărați. Cu greu vei observa energia electrică necesară pentru încărcarea bateriei pe contorul de electricitate. Comparați acest lucru cu prețul carburantului pentru o mașină de tuns pe benzină, adăugați prețul uleiului de motor sau al filtrului de aer, pe care ar trebui să îl schimbați la cositorul motor cel puțin o dată pe sezon.

Și după ceva timp, datorită duratei de viață limitate a bateriei, respirația va începe să se scurgă, veți cumpăra încă una nouă, iar din nou veți avea acționarea tuturor mașinilor.

În atelier sau garaj ai un încărcător pentru un singur tip de baterii. Nu trebuie să descarci bateria litiu până la sfârșit, o poți reîncărca după fiecare utilizare, deci ești întotdeauna gata să funcționezi.

Programul ACCU 5040 economisește nu numai banii, ci și natura.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun