Categorii Produse
Cos de cumparaturi

Genti si cutii pentru scule

Suport pentru scule VILLAGER Jobsite 1012, la curea, material textil
-24 %
Suportul pentru scule VILLAGER Jobsite 1012 este un accesoriu practic și versatil, conceput pentru a vă ușura transportul și accesul la sculele dvs. esențiale pe șantier sau în locurile de muncă mobile. Fabricat din material textil rezistent și durabil, acest suport este proiectat să fie purtat comod la curea, oferindu-vă o soluție eficientă pentru organizarea și transportul sculelor dvs. într-un mod practic și la îndemână. Ideal pentru profesioniștii care lucrează î..
57 LEI 75 LEI
Suport pentru bormasina VILLAGER Jobsite 1011, la curea, material textil
-23 %
Suportul pentru bormașină VILLAGER Jobsite 1011 este un accesoriu practic și eficient, creat pentru a vă ușura transportul și accesul rapid la bormașina dvs. pe șantier sau în alte locuri de muncă mobile. Fabricat din material textil rezistent și durabil, acest suport este proiectat să fie fixat la curea, oferindu-vă o soluție convenabilă pentru a avea mereu la îndemână instrumentul necesar. Ideal pentru profesioniști și entuziaștii de bricolaj, suportul pentru bormașină VILLAG..
44 LEI 57 LEI
Geanta promo 14" pentru scule Detoolz Geanta promo 14" pentru scule Detoolz
-23 %
Geanta promo, 14 inch, Detoolz DZ-SE210 este ideala pentru depozitarea si transportarea uneltelor de lucru. Este confectionata din materiale de calitate pentru a-i oferi rezistenta si durabilitate fiind destinata uzului intens.  ..
43 LEI 56 LEI
Geanta promo 12" pentru scule Detoolz Geanta promo 12" pentru scule Detoolz
-21 %
Geanta promo, 12 inch, Detoolz DZ-SE209 este ideala pentru depozitarea si transportarea uneltelor de lucru.  ..
33 LEI 42 LEI
Se afiseaza 1 - 4 din 4 (1 pagini)