Meniu
Coșul tău

Freza zapada RURIS Everest 804 8.5 CP

Freza de zăpadă RURIS Everest 804, este produsul construit special pentru profesioniști. Produsul are aplicații ridicate în zonele de pantă sau în zonele montane, unde stratul de zăpadă este mare și există riscul de suspendare al frezei. Tocmai de aceea, șenilele preiau sarcina de tracțiune și înving momentul de patinaj.

Pornirea motorului este făcută automat, la cheie, iar freza este pornită şi gata de lucru. Confortul şi plăcerea de a lucra sunt completate şi de mânerele încălzite. Motorul este dotat din construcție cu funcţia Winter Engine, pentru protecţie anti-îngheţ şi astfel poate porrni în orice condiţii de depozitare sau de ger. Tot pentru confortul utilizatorilor RURIS, freza Everest 804 este dotată cu far de lucru, pentru a putea lucra în orice condiţii termice şi pe orice suprafaţă, farul este cu LED, pentru a face faţă oricărei solicitări. Viteza pentru deplasare este în trepte, în funcţie de grosimea stratului de zăpadă. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare şi astfel timpul de utilizare este corect dimensionat şi consumul de carburant se reduce cu peste 25%.

Pentru virajele scurte unde situația o impune, diferențialul cu care este dotată freza poate vira utilajul la 360°, prin simpla apăsare a manetei care acționează. Pentru suprafeţele cu zăpadă îngheţate, freza de zăpadă RURIS Everest 804 poate mărunţi şi secţiona zăpada îngheţată datorită profilul cuţitului în formă de “Z” cu care este dotată freza. Suprafaţa încărcată cu zăpadă îngheţată va rămâne perfect curată în cel mai scurt timp. Viteza de evacuare este asigurată de către Turbina B4 cu palete poziţionate în spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zăpadă la distanţă fără a forţa transmisia şi motorul. În acest fel, materialul frezat este preluat de către Turbina B4 care îl proiectează cu forţă, la mare distanţă. Controlul jetului de zăpadă este făcut electric de către utilizator din bordul de comandă situat pe şasiul suportului de coarne, prin acţionarea celor două manete de comandă: 1. Manetă pentru setarea unghiului, de până la 70 grade. 2. Manetă pentru setarea direcţiei unde se doreşte depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi făcută stânga dreapta 190 grade în jurul axei.

Freza de zăpadă RURIS Everest 804 este proiectată pentru profesionişti, pentru zonele pietonale unde întreţinerea este impusă şi necesară zilnic, indiferent de statul şi duritatea zăpezii.

ATENȚIE !!!
Motoutilajele RURIS echipate cu motoare în 4T și 2T NU SE LIVREAZĂ ALIMENTATE CU ULEI ȘI COMBUSTIBIL.
Pentru punerea in functiune a Motoutilajelor RURIS va recomandam :
Citiți cu atenție manualul de utilizare și certificatul de garanție produs/ Vizionati film montaj
Respectând aceste recomandări veți putea folosi utilajele RURIS timp îndelungat.

Freza zapada RURIS Everest 804:
Motor Loncin Winter Engine
Ciclu de funcţionare 4 timpi
Putere motor 8.5 CP
Capacitate cilindrică 302 cc
Capacitate baie ulei 0.95l
Transmisie Diferenţial, disc fricţiune
Sistem de aprindere Electronic
Pornire Electrică la cheie
Încălzire mânere Dotare standard
Far LED
Combustibil Benzină fără plumb
Capacitate rezervor 4.6l
Consum mediu 2l/h
Viteze de lucru 6 înainte + 2 înapoi
Distanţă de refulare 15m
Reglare jgheab evacuare Panou comandă
Lăţime de lucru 76 cm
Adâncime de lucru 54 cm
Unghi rotaţie  jgheab190°
Unghi evacuare  jgheab Max. 70°
Diametru roţi-
Greutate 131 kg
Garanţie produs 24 luni

Tichet Montaj si Punere in Functiune categ. B

Detalii tehnice
Adâncime de lucru: 54 cm
Far: LED
Freza: tip cutit - lumina led
Lățime de lucru: 76 cm
Maner: Incalzit
Pornire Electrică la cheie
Putere motor: 8.5 CP
Transmisie: Diferenţial, disc fricţiune
Unghi evacuare jgheab: Max. 70°
Unghi rotaţie jgheab: 190°
Viteze: 6 înainte + 2 înapoi
Greutate: 131 kg
Motor: Loncin Winter Engine

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun