Meniu
Coșul tău

Freza de zapada Ruris Parang 704, 7cp, latime lucru 66cm, distanta aruncare zapada 11 m

  • Pretul include TVA 19.00%
  • Cod produs: 70412018
  • Producator: RURIS

Freza de zapada RURIS Parang 704 este produsul de intrare in gama semiprofesionala. Pornirea motorului este facuta automat, la cheie, iar freza este pornita si gata de lucru. Confortul si placerea de a lucra sunt completate si de manerele incalzite pentru maini. Motorul este dotat, din constructie, cu functia Winter Engine, pentru protectie anti-inghet si astfel poate porni in orice conditii de depozitare sau de ger. Tot pentru confortul utilizatorilor RURIS, freza Parang 704 este dotata cu far de lucru. Pentru a putea lucra in orice conditii termice si pe orice suprafata, farul este cu LED, pentru a face fata oricarei solicitari. Viteza pentru deplasare este in trepte, in functie de grosimea stratului de zapada. Utilizatorul poate selecta una din cele 6+2 viteze pentru deplasare si astfel timpul de utilizare este corect dimensionat si consumul de carburant se reduce cu peste 25%.

Diametrul rotilor pentru deplasare a fost marit pana la 38cm, pentru ca utilizatorii sa poata folosi produsul in conditii grele de lucru.

Incalzirea manerelor de lucru confera confort sporit in timpul lucrarilor pentru deszapezire.

Pentru suprafetele cu zapada inghetate, freza RURIS Parang 704 poate marunti si sectiona zapada inghetata datorita profilul cutitului in forma de “Z” cu care este dotata freza. Suprafata incarcata cu zapada inghetata va ramane perfect curata in cel mai scurt timp. Viteza de evacuare este asigurata de catre Turbina B4 cu palete pozitionate in spatele frezei, care au un singur rol, de a proiecta zapada la distanta fara a forta transmisia si motorul. In acest fel, colectarea materialului frezat este preluat de catre Turbina B4 care proiecteaza cu forta materialul frezat la mare distanta.

Controlul jetului de zapada este facut de catre utilizator din bordul de comanda situat pe sasiul suportului de coarne, prin actionarea manuala a celor doua manete de comanda:
1. Maneta pentru setarea unghiului, de pana la 70 grade.
2. Maneta pentru setarea directiei unde se doreste depozitarea materialului frezat, orientarea poate fi facuta stanga dreapta 190 grade in jurul axei.

Freza RURIS Parang 704 este proiectata special pentru utilizatorii care doresc un produs la granita dintre frezele de zapada RURIS din gama hobby si profesionale, pentru zonele pietonale unde intretinerea este impusa si necesara zilnic, indiferent de stratul si duritatea zapezii.

Detalii tehnice
Adâncime de lucru: 51 cm
Diametru roţi: 38 cm
Diferențial: roti
Freza: tip cutit
Lățime de lucru: 66 cm
Maner: incalzit
Pornire la cheie
Putere motor: 7 CP
Unghi evacuare jgheab: Max. 70°
Unghi rotaţie jgheab: Max. 70°
Viteze: 6 înainte + 2 înapoi
Tip motor: Loncin Winter Engine
Greutate: 75 kg

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun