Meniu
Coșul tău

Cum se livrează?

Îți oferim livrarea produselor direct la domiciliu, pe întreg teritoriul României. Produsele comandate din site sunt livrate prin: ► DPD SI DRAGON STAR CURIER.

Când ajung produsele la tine:

Pentru toate produsele aflate in STOC termenul de livrare este de aproximativ 72 de ore de la data plasarii comenzii, cu conditia ca aceasta sa se faca pana la ora 12:00.

Ce trebuie să știi:

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea / continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare si se refuza primirea si plata coletului. Orice reclamatii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Produsele se livreaza pana la tine acasa, la usa, in curte sau in locatia unde doresti sa le primesti. Doar daca drumul pana la tine acasa nu permite accesul cu masina va trebui sa mergi sa le ridici de la cea mai apropiata unitate a curierului.

Cât costă transportul produselor:

Aceste taxe sunt taxe pe care noi UnelteDeGradina.ro le platim la curieri pentru transportul produselor si colectarea banilor de la client si depunerea banilor de catre curieri in conturile noastre. Curierii in Romania percep taxe din ce in ce mai mari pentru produse de greutate mare - ce depasesc 20 kg si dimensiuni ce depasesc 30 cm. Incercam sa va livram cu cost cat mai mic produsele de care aveti nevoie in termenul cel mai scurt posibil.

Momentam magazinul UnelteDeGradina.ro nu vinde in afara Romaniei.

Care este modalitatea de plată preferată

Alege plata prin card bancar, mult mai sigură și la îndemână. Ai și posibilitatea de a achita produsele comandate la livrare, direct agentului de curierat. Pentru mai multe detalii, te invităm să arunci o privire pe pagina Cum Plătesc.

Ultima actualizare: 18.05.2021