Cum se comanda?

1. Comanda telefonica


Poti oricand in intervalul de lucru Luni - Vineri: 8:30 - 17:30 , sa comanzi telefonic la (+04) 0771.664.759. Un operator dedicat tie va prelua comanda o va opera si va urma ca ea sa se finalizeze cu livrare la tine in cel mai scurt timp posibil.


2. Comanda pe e-mail
Poti sa comanzi printr-un e-mail trimis la [email protected]. E-mailul trimis de tine trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa te putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator dedicat tie te va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii.


3. Comanda online


Pentru a accesa categoria dorita, folositi meniul de navigare din partea stanga.

Procedura de cumparare online a produselor prin adaugare in cos: 

Pentru a compara produse aparent asemanatoare, odata intrat in pagina unui produs, utilizati modulul de comparare apasand butonul Compara cu alt produs situat in pagina de produs imediat sub informatia de pret. Comparatia poate fi facuta numai pentru produse din cadrul aceleiasi categorii. Puteti compara maxim 4 produse odata.

Pentru a gasi produsul dorit puteti folosi si caseta Ce vrei sa cauti azi?, situata in partea superioara a fiecarei pagini.

Ca sa previzualizati o posibila comanda, puteti adauga produsele dorite in Cos si apoi sa le vizualizati apasand pe butonul Cosul Meu aflat in partea dreapta superioara. Pentru aceasta nu trebuie sa fiti autentificat. Tot de aici poti sa "Vizualizezi" sau sa "Golesti cosul" de cumparaturi.

Realizarea efectiva a comenzii se realizeaza in 3 pasi:  din 3 - , Pasul 2 din 3 - introducerea datelor de livrare si Pasul 3 din 3 - Apasarea butonului "Trimite comanda".

Pasul 1 - Adaugarea de produse in cos

Alegeti-va produsele dorite. 

Daca ai gasit un produs ce doresti sa-l achizitionezi trebuie sa parcurgi urmatoarele etape:
- adauga produsul in cosul de cumparaturi folosind butonul  ADAUGA IN COS

dupa ce te-ai hotarat ce produse sa achizitionezi mergi sa revizuiesti cosul de cumparaturi apasand butonul TRIMITE COMANDA sau apasand pe COSUL MEU si apoi COMANDA in partea dreapta sus

Pasul 2 - Introducerea datelor de livrare

In pagina cosului de cumparaturi se selecteaza metoda de livrare si metoda de plata


se introduc informatiile de livrare unde vrei sa iti ajunga comanda

se introduc informatiile de contact, pentru a putea fi informat de starea comenzii si pentru a primii factura, proforma si alte documente si se apasa butonul TRIMITE COMANDA


Pasul 3 - confirmarea comenzii Pe adresa de email pe care ne-ai indicat-o vei primi automat un mesaj prin care ti se confirma comanda , ti se indica account managerul care se ocupa de comanda ta. Pe aceasta adresa de email vei primi proforma, factura si actele de garantie.