Cum comand online

1. Comanda telefonica


Poti oricand in intervalul de lucru: Luni - Vineri 8:30 - 17:30 sa comanzi telefonic la (+04) 0771.664.759. Un operator dedicat tie va prelua comanda o va opera si va urma ca ea sa se finalizeze cu livrare la tine in cel mai scurt timp posibil.


2. Comanda pe e-mail
Poti sa comanzi printr-un e-mail trimis la [email protected]. E-mailul trimis de tine trebuie sa contina neaparat un numar de telefon la care sa te putem contacta, datele de facturare si datele de livrare, produsul si cantitatea dorita. Un operator te va contacta telefonic si va confirma inregistrarea comenzii.


3. Comanda online


Pentru a putea comanda pe site-ul nostru, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli.

- Daca sti modelul sau codul produsului dorit, il poti cauta in campul special cautare

- Sau il poti alege din categoriile meniului din stanga.

categorii

- Adauga in cosul de cumparaturi produsele dorite, folosind butonul "Adauga in cos" adauga_in_cos_540

- Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde poti vizualiza in partea dreapta.

- Dupa verificarea componentei cosului din dreapta sus, se trimite comanda prin folosirea butonului "Finalizează comandatrimite_comanda

- Daca nu ai un cont si nu vrei sa iti faci unul, completezi campurile nume, prenume, telefon, metodă de plată, metodă de livrare, si trimiti comanda prin folosirea butonului "Confirma comanda"


4. Confirmarea comenzii spre livrare


- Pe adresa de e-mail pe care ne-ai indicat-o vei primi automat un mesaj prin care ti se confirma ca a fost primita comanda, se indica operatorul de vanzari care se va ocupa de comanda ta.
Atentie! Comanda este valabila spre a fi livrata doar daca un operator dedicat te va contacta telefonic si va confirma livrarea comenzii. Comanda nu este considerata confirmata spre a fi livrata fara sa fie confirmata telefonic sau fara sa primiti mail cu data aproximativa de livrare (in situatia in care nu vreti sa fiti contactat telefonic)
Pe aceasta adresa de e-mail vei primi factura proforma.
MULTUMIM!