Meniu
Coșul tău

Bicicleta electrica HECHT GRIMIS Silver, 26V/7.8Ah, 250W

Pe afișajul mare, puteți vedea starea de încărcare a acumulatorului, viteza curentă, nivelul de asistență pentru motorul electric și kilometrajul. De asemenea, puteți vedea viteza medie și maximă de deplasare.

Totul este controlat de trei butoane de pe ghidonul stâng. Activați sau dezactivați aprinderea prin apăsarea lungă a butonului M. Apăsând pe această tastă, informațiile de pe afișaj se comută rapid. Utilizați butoanele plus / minus (+/-) pentru a seta intensitatea asistenței în nouă pași sau pentru a o dezactiva.

Lampa din față este o pereche de LED-uri de înaltă luminozitate. Farul este alimentat de la baterie, dar datorită utilizării sale, LED-ul consumă energie aproape neglijabil. Sub scaun este lumina roșie, care este alimentată de propria baterie integrată.

Roata HECHT GRIMIS este echipată cu un schimbător SHIMANO și un schimbător de viteze tip Acera.

Roțile din față și din spate sunt frânate cu frâne de disc TEKTRO ARIES, iar gama maxima de electromotor este de cca 55 Km.

Bateria Li-ion are o capacitate de 7,8 Ah la o tensiune de 36 V. De la descărcarea completă, acumulatorul este încărcat complet cu încărcătorul furnizat în aproximativ 5 ore. Puterea motorului este de 250 W.

Viteza maximă a roții de asistență este de 25 km / h; Odată ce această viteză a fost atinsă, asistența este dezactivată și reactivată automat de îndată ce viteza scade sub 25 km / h.

Specificatii tehnice:

  • Cadru din aluminiu
  • Baterie: 26 V/7.8 Ah/250 W
  • Roti: 27.5''
  • Greutate: 19kg;
  • Culoare Argintiu/Silver

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun