Meniu
Coșul tău

Bicicleta electrica HECHT FATBOY Black, 26'', Li-Ion 36V/13Ah, 250W

Bicicleta electrica HECHT FATBOY Black, 26'', Li-Ion 36V/13Ah, 250W
3 Ani Garanţie -5 %

Produsul poate fi achizitionat prin urmatoarele modalitati:

Plata ramburs
Plata cu cardul

O plimbare cu bicicleta cu ajutorul unui motor electric este de aproximativ 60 km. Desigur, bicicleta poate fi folosită și fără asistență electrica, ca bicicletă obișnuită.

Pe ecranul mare, puteți vedea starea de încărcare a acumulatorului, viteza curentă, nivelul de asistență pentru motorul electric și kilometrajul. De asemenea, puteți vedea viteza medie și maximă de conducere.

Operarea cu bicicleta electrică este simplă. Totul este controlat de trei butoane de pe ghidonul din stânga. Pentru a activa sau a dezactiva bicicleta electrică, apăsați lung butonul M. Apăsați scurt acest buton pentru a comuta informațiile afișate pe afișaj. Apoi utilizați butoanele plus / minus (+/-) pentru a ajusta intensitatea asistenței în nouă niveluri sau opriți-o. Apăsați și mențineți apăsat butonul plus (+) pentru a activa sau dezactiva farurile și iluminarea afișajului. Un asistent de plimbare este o caracteristică interesantă. Apăsând butonul minus (-) lung (2 secunde) Se va comuta roata în modul asistență la mers și va începe să se deplaseze aproximativ 6 km / h de la sine. Asistentul de mers pe jos este activat numai când țineți apăsat butonul minus (-). Odată ce eliberați butonul, bicicleta se oprește imediat.

Bicicleta este echipată cu un far și o lumină din spate.

Nu aveți nevoie de permis de conducere pentru a conduce o bicicletă electrică.

Specificatii:

  • motor electric 250 W
  • greutate (kg) 26
  • capacitatea acumulatorului (Ah) 13
  • bateria - tensiune (V) 36
  • acumulator - tip Li-ion
  • Diametrul roții RH (Inch) 26/26.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun