Meniu
Coșul tău

Spalator cu presiune RURIS ProPowerJet1 900

RURIS Pro Power Jet 1900 permite utilizatorului să efectueze o selecţie de tipuri de jet de apă prin simpla rotire a deflectorului din capul lancei. Astfel, în mai puţin de 1 secundă, jetul de apă este format. Pentru zone înguste, unde este necesară o curăţare punctuală de înaltă presiune, aparatul poate fi dotat cu lance de înaltă presiune. Înlocuirea lancei standard se face imediat, prin simpla rotire a acesteia, lucru care permite detaşarea şi înlocuirea ei cu o altă lance.

Generaţia nouă de aparate de înaltă presiune RURIS permite montajul unei lance 5:1, care are mai multe tipuri de jet cu apă, printre care se numără şi funcţia elicoidală.

Funcţia lancei cu jet elicoidal permite curăţarea suprafeţelor sensibile unde nu pot fi aplicate presiuni înalte, iar jetul elicoidal poate îndepărta cu uşurinţă diverse resturi impregnate pe suprafaţa sensibilă.

Tot la această funcţie se adaugă o precizie mare de lucru fără a împrăştia jetul cu apă pe pardosea sau pe obiectele din apropierea acestora.

Consumul proporţional de apă în raport cu presiunea creată de aparatul RURIS permite utilizatorului o curăţare rapidă cu un consum redus de apă.

Aparatul de spălat cu înaltă presiune RURIS este dotat cu o pompă de capacitate mare care poate livra apă mai multă pentru mometele în care se doreşte o limpezire mai mare în urma aplicaţiilor unde au fost folosite mai multe soluţii pentru degresare.

O funcţie importantă este blocarea unghiului jetului de apă, datorită butonului de blocare încorporat în patul pistolului. În acest fel, utilizatorul nu trebuie să îşi schimbe poziţia de lucru indiferent de unghiul în care este poziţionată piesa ce trebuie degresată sau pavajul.

Spumarea nu mai trebuie făcută prin ataşarea unui recipient cu săpun lichid pe lance ca în cazul unui aparat clasic. Funcţia de spumare şi rezervorul sunt încorporate în şasiul aparatului, lucru care permite o diversitate mai mare în timpul utilizării, prin trecerea de la curăţarea clasică la o degresare rapidă şi uşoară a pardoselei.

Pentru o manipulare mai uşoară, depozitare, deplasare, aparatul de înaltă presiune RURIS este dotat cu funcţia de recuperare tip mosor a furtunului de presiune. Astfel, utilizatorul nu mai trebuie să adune furtunul de înaltă presiune după fiecare utilizare. Prin simpla acţionare a recuperatorului, furtunul este aşezat perfect, chitit şi gata de depozitare.

Deplasarea se poate face doar cu o singură mână, datorită faptului că furtunul şi accesoriile sunt încorporate şi fixate în şasiul aparatului RURIS.

Conectarea aparatului RURIS la reţeaua de apă este făcută cu ajutorul dispozitivului cu funcţie dublă şi anume filtrarea apei şi cuplajul rapid al furtunului de apă.

Toate aparatele RURIS dispun de funcţia de rotire la 360 grade a furtunului în corpul pistolul de apă, lucru care permite o folosire îndelungată a furtunelor RURIS de înaltă presiune fără a se deteriora inserţia furtunului şi implicit furtunul.

Spalator cu presiune RURIS ProPowerJet1900
Tensiune electrică 220-240V / 50Hz
Tip alimentare La retea
Putere 2500W
Tip motor Inductie
Presiune nominala /
Presiune maxima 130 Bar/ 160 Bar
Debit nominal / debit
maxim 7L/min / 7.8L/min
Temperatura maxima a
apei 40 grade
Lungime cablu de
alimentare 5 m
Lungime furtun 6 m
Nivel zgomot 88 DB
Greutate 21 kg 

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent