Meniu
Coșul tău

Aparat de spalat cu presiune RURIS CleanPowerJet1500, 2000 W, 450 l/h, 160 bar, accesorii incluse

RURIS Clean Power Jet 1500 este alegerea perfectă pentru întreținerea pavelelor, curților și al autoturismului. Spălătorul ales pentru acest tip de operațiuni permite utilizatorilor să poată fi folosit și de către persoane care nu au cunoștințe tehnice avansate pentru alegerea modului de spălare sau al tipului de jet cu apă.
Totodată, aparatul dispune de un set de lance pentru o selecție mai mare a tipului de jet cu apa ales pentru fiecare aplicație. În dotarea aparatului intră și funcția de acoperire cu spumă a diverselor obiecte ce trebuie curățate.
Deplasarea se face cu ajutorul roților care dotează șasiul aparatului, fără a ma fi nevoie de ridicarea de la sol în timpul deplasării la punctul de lucru.
Conectarea aparatului RURIS la rețeaua de apă este făcută cu ajutorul dispozitivului cu funcție dublă și anume filtrarea apei și cuplajul rapid al furtunului de apă.
Toate aparatele RURIS dispun de funcția de rotire la 360 grade a furtunului în corpul pistolului de apă, lucru care permite o folosință îndelungată a furtunelor RURIS de înaltă presiune fără a se deteriora inserția furtunului și implicit furtunul.

Spalator cu presiune RURIS CleanPowerJet1500
Tensiune electrică 220-240V / 50Hz
Tip alimentare La retea
Putere 2000W
Presiune nominala /
Presiune maxima 110 Bar/ 160 Bar
Debit nominal / debit
maxim 6.5L/min / 7.5L/min
Temperatura maxima a
apei 40 grade
Lungime cablu de
alimentare 5 m
Lungime furtun 6 m
Nivel zgomot 89 DB
Greutate 8.6 kg
Garanție 24 luni

Scrie opinie

Nota: codul HTML nu este tradus!
Slab Excelent