Meniu
Coșul tău

Acumulator de rezerva Li Ion 20V / 2.5Ah, Hecht 000625B

Baterie Li-ion de 20 V de înaltă calitate, cu capacitate de 2,5 Ah . Această baterie este parte a programului ACCU 6020 și este compatibilă cu mai multe tipuri de instrumente. Bateria este echipată cu un indicator de stare de încărcare.

O baterie neutilizată care se află în mod inutil undeva în mod spontan se degradează dacă nu este reîncărcată în mod regulat, în cele din urmă poate deveni o deteriorare ireversibilă. Este o practică obișnuită astăzi ca fiecare instrument să vină cu propriul tip de baterie, care, deși constituie o parte considerabilă din costul achiziționării unei unelte, se află ineficient undeva într-un depozit sau atelier pentru cea mai mare parte a vieții sale.

Datorită acuprogramului 6020 aveți posibilitatea de a utiliza bateria în mai multe tipuri de echipamente de grădină pe tot parcursul anului, utilizând astfel capacitatea și durata de viață la maximum.

Încărcătorul 000620CH este destinat încărcării sale.

Care este programul ACCU 6020 și care sunt avantajele sale?

Alimentarea mașinilor din baterii aduce o serie de avantaje.  Motorul electric este liniștit și nu produce vapori mirositori și toxici. În comparație cu un motor cu ardere internă, nu trebuie să fie dificil de pornit, să efectueze întreținere periodică, să schimbe ulei, filtre de aer. Motorul electric este mai fiabil decât motorul cu combustie internă relativ complexă. Cu toate acestea, într-o mașină electrică convențională, dezavantajul principal este necesitatea unui cablu de alimentare. Cablul restricționează mișcarea, cu puțină neatenție există riscul de deteriorare și posibilă electrocutare. 

Toate aceste dezavantaje sunt rezolvate prin alimentarea mașinii de la o baterie ușoară de litiu.

Bateriile moderne cu litiu sunt ușoare, rețin multă energie și, cu o îngrijire corespunzătoare, au o durată de viață relativ lungă. Dezavantajul este prețul lor mai mare. Programul ACCU elimină acest dezavantaj, permițând alimentării unei varietăți de produse de o singură baterie.  De exemplu, veți obține un ferăstrău cu lanț, un dispozitiv de tuns, gazon, mașină de spălat sub presiune, un ferăstrău și alte mașini care ar necesita în mod normal mai multe baterii diferite și destul de scumpe. Datorită programului ACCU ai nevoie de o singură baterie.
Aveți nevoie de doar o pereche de baterii de 2,5 Ah pentru funcționarea HECHT 5025. Cu toate acestea, chiar și aceste baterii sunt compatibile înapoi cu întreaga gamă de 6020 ACCU și găsești aplicații cum ar fi în timp ce lucrezi cu o baterie, cealaltă poți încărca.

Programul ACCU vă economisește mii de lei atunci când cumpărați. Nu plătiți mai multe baterii diferite pentru fiecare mașină, aveți nevoie doar de una sau două baterii. Cu greu vei observa energia electrică necesară pentru încărcarea bateriei pe contorul de electricitate. Comparați acest lucru cu prețul carburantului pentru o mașină de tuns pe benzină, adăugați prețul uleiului de motor sau al filtrului de aer, pe care ar trebui să îl schimbați la cositorul motor cel puțin o dată pe sezon.

Și după ceva timp, datorită duratei de viață limitate a bateriei, respirația va începe să se scurgă, veți cumpăra încă una nouă și, din nou, ați rezolvat conducerea tuturor mașinilor.

În atelier sau garaj aveți un încărcător pe tip de baterie. Nu trebuie să descarci bateria litiu până la sfârșit, o poți reîncărca după fiecare utilizare, deci ești întotdeauna gata să funcționezi.

Programul ACCU 6020 economisește nu numai banii, ci și natura.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: Hecht 000625B